News Flash:

Nepalez din Timisoara, in coma dupa un conflict cu un conational

18 Noiembrie 2022
177 Vizualizari | 0 Comentarii
Nepalez din Timisoara


Un tanar de 26 de ani din Nepal, stabilit in Timisoara, se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost grav ranit in urma unui incident cu un coleg de apartament, tot nepalez.


„La data de 17.11.2022, in jurul orei 01:15, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati cu privire  la faptul ca la Spitalul Municipal din Timisoara se afla o persoana agresata. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma fiind vorba de un tanar, in varsta de 26 de ani, cetatean strain”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit politistilor, in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca victima ar fi avut o altercatie cu un alt cetatean strain in timp ce se aflau intr-un imobil de pe strada 1 Decembrie din Timisoara.

„In timpul altercatiei, tanarul in varsta de 26 de ani, ar fi cazut si s-ar fi lovit la cap, in acest moment aflandu-se la spital pentru ingrijiri medicale. A fost identificat si celalalt barbat, in varsta de 22 de ani, in prezent acesta aflandu-se la audieri. Politistii au  intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, in cadrul caruia de efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007474 (s)