News Flash:

SE INCHID SCOLILE! Alte patru judete anunta ca suspenda vineri cursurile

22 Martie 2018
918 Vizualizari | 0 Comentarii
scoli inchise3

Si autoritatile din judetele Dolj si Dambovita au decis, joi, inchiderea scolilor vineri, din cauza vremii.
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dolj a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile scolare din judet in ziua de vineri, cu recuperarea ulterioara a materiei.

Gradinitele cu program prelungit vor asigura permanenta pentru a da posibilitatea primirii prescolarilor, la solicitarea parintilor, informeaza ISJ Dolj.

In judetul Dambovita, Inspectoratul Scolar Judetean a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile scolare din judet pentru ziua de joi.


Judetele Dolj si Dambovita intra joi seara, alaturi de alte 12 judete si de Capitala, sub cod portocaliu de ninsori, valabil pana vineri la ora 15.00.

Peste 600 de scoli vor fi inchise vineri in judetul Prahova, din cauza codului portocaliu de vreme rea. Raman deschide gradinitele cu program prelungit si scolile speciale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectorul scolar general al ISJ Prahova, Nicolae Angelescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca, din cauza codului portocaliu anuntat si in Prahova, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis, joi, ca vineri cursurile sa fie suspendate.

”S-a tinut cont de faptul ca acest cod portocaliu intra in vigoare la ora 23. Nu se stie ce e peste noapte si la prima ora ar fi trebuit ca elevii sa plece spre scoala. Asa s-a decis suspendarea cursurilor”, a declarat Angelescu.

Potrivit acestuia, raman deschise gradinitele cu program prelungit si scolile speciale.

”Parintii au solicitat acest lucru, sa fie gradinitele cu program prelungit deschise si am tinut cont. De asemenea, o situatie aparte este si la scolile speciale” , a spus seful ISJ Prahova.

In Prahova sunt peste 650 de unitati de invatamant. Dintre acestea, 33 sunt gradinite cu program prelungit si 6 scoli speciale.

Nici elevii din judetul Teleorman nu merg vineri la scoala

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis, joi, inchiderea scolilor din judet pentru ziua de vineri, din cauza vremii.

In conditiile in care Administratia Nationala de Meteorologie a instituit cod galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si vreme deosebit de rece, incepand de miercuri ora 15.00 pana vineri 20.00 si cod portocaliu de ninsoare abundenta, cu strat de zapada consistent, temporar viscol si vizibilitate scazuta de joi seara pana vineri la ora 15.00, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis, joi, inchiderea scolilor pentru ziua de vineri.

De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica de cod portocaliu pe Dunare, sector aval. Gruia – amonte Giurgiu (judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu), care a intrat in vigoare joi dimineata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006841 (s)