News Flash:

Se ia apa in mai multe localitati din Timis. Aquatim spala reteaua

22 Noiembrie 2021
428 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Se intrerupe furnizarea apei in mai multe localitati din Timis, in perioada 22-26 noiembrie. Aquatim va spala si igieniza reteaua de apa.
 
 
Reprezentantii Aquatim anunta ca luni, 22 noiembrie, intre orele 8-16, in Faget vor avea loc lucrari de spalare a retelei de distributie. Presiunea apei va fi scazuta pe strazile Stefan cel Mare, Dorobantilor, Calea Bichigiului, Sebastian Olariu, Gheorghe Doja, George Cosbuc, Mihai Eminescu, Calea Lugojului, Drumul Gladnei si Spitalului.

In perioada 22-26 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in Bazos, Petrovaselo si cartierul Ianculeasa din Recas se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in rest alimentarea cu apa va fi intrerupta.

Atentie! La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Consumatorilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. In plus, ei sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)