News Flash:

Azi se opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara, dar si in Giroc, Urseni si Rudicica

18 Noiembrie 2021
358 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Se intrerupe furnizarea apei pe mai multe strazi din zona Maresal C-tin Prezan, inclusiv la Giroc, Urseni si Rudicica, joi. Aquatim desfasoara lucrari, iar oamenii sunt sfatuiti sa faca rezerve de apa.
 
 
Joi, 18 noiembrie, intre orele 9-20, pe strada Maresal Constantin Prezan se vor executa legaturi la conductele magistrale Dn 1000 si Dn 800.

Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile: Calea Urseni, Rapsodiei, Rigoletto, Tosca, Mures (portiunea dintre Rigoletto si Calea Urseni), Aristide Briand, Georges Bizet, Vasile Voiculescu, Gavril Musicescu (portiunea dintre Tosca si Calea Urseni), Vasile Zbegan, Vasile Mioc, Preot Alexandru Balas, Intrarea Georg Haendel, Intrarea Joseph Haydn, Ioan Stoia Udrea, Alexandru Rogojan, Doctor Louis Turcanu, Intrarea Mihai Banarescu, precum si in localitatile Urseni, Rudicica si Giroc (zona alimentata din retelele de pe Calea Urseni si Vasile Zbegan). In zona Soarelui si in Ciarda Rosie presiunea apei va fi scazuta.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. In plus, consumatorii sunt sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)