News Flash:

Se cauta antreprenori inspirati, cu solutii inovatoare si de impact, pentru ACADEMIA ACSELL

28 Noiembrie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
cjt timis

Antreprenorii din Timis sunt asteptati sa se inscrie in primul program de vouchere de inovare lansat de Consiliul Judetean Timis in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, Universitatea de Stiintele Vietii “Regele Mihai I” din Timisoara, Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii Vest, Cowork Timisoara S.R.L., Helixconnect Europe S.R.L. 
ACADEMIA ACSELL se adreseaza startup-urilor, IMM-urilor, spin-off-urilor si studentilor care doresc sa dezvolte un produs, serviciu sau model de afaceri inovator in sectorul sanatatii si calitatii vietii. Academia ACSELL isi propune pregatirea beneficiarilor in cadrul unui program gratuit de accelerare modern si dinamic, cu un design de invatare inovator si un parcurs itinerant personalizat, alaturi de mentori si experti regionali. 
Cei interesati sunt invitati sa aplice pentru voucher, completand urmatorul chestionar   https://forms.gle/ChGi4zpdTsP8PZS2A  pana in 11 decembrie 2022. 
Selectia participantilor se va face pana in 15 decembrie 2022. 
Sesiunile de training, mentorat antreprenorial si suport in accesare de fonduri se vor desfasura la inceputul anului 2023, vor fi adaptate la nevoile participantilor si vor permite interactiunea one-to-one cu mentori cu o vasta experienta. Mai multe informatii privind serviciile oferite prin voucher-ul de inovare se regasesc in Acordul de Parteneriat, disponibil aici. 
APLICA PENTRU VOUCHER 
Initiativa face parte din planul de actiune elaborat in cadrul proiectului ACSELL, finantat din fonduri europene prin programul Interreg Europe si implementat de Consiliul Judetean Timis alaturi de alti 7 parteneri din Europa. Obiectivul proiectului este de a imbunatati politicile locale pentru stimularea inovarii si a competitivitatii si de a accelera capacitatea inovativa in randul IMM-urilor, prin facilitarea schimbului de bune practici, a transferului de cunostinte si informarea asupra beneficiilor utilizarii abordarii de tip Living Lab in procesul de creare si dezvoltare de produse si servicii. 
Website-ul oficial al proiectului ACSELL: https://www.interregeurope.eu/acsell/ 
Mai multe informatii, se pot solicita la adresa de email acsell•cjtimis.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)