News Flash:

Mama si-a riscat propria viata pentru a-i da viata

24 Noiembrie 2022
365 Vizualizari | 0 Comentarii
unnamed 1


Mama si-a riscat propria viata pentru a-mi da mie viata. Doar Dumnezeu prin minunea Lui a facut ca astazi sa fim amandoi impreuna, insa eu traiesc doar datorita medicinei moderne, iar timpul meu se scurge...

Asta ne-ar povesti Antonie Pogoneanu, un bebelus de nici macar o luna, daca ar putea vorbi. Parintii - Ramona si Denis - si l-au dorit cu ardoare si au fost cat pe ce sa-l piarda din cauza problemelor de sanatate cu care a venit pe lume micutul.

Pneumonie congenitala si hipertensiune pulmonara severa sunt afectiuni in spatele carora se afla o infectie puternica ce nu ii permite copilasului sa respire normal. Asa a ajuns sa depinda de aparate si sa aiba nevoie de un tratament foarte costisitor pe care familia nu-si permite sa i-l asigure. E vorba de 20.000 de euro, o suma enorma pentru doi tineri simpli aflati la inceput de drum.

Credem cu tarie ca orice este posibil daca exista dragoste intre oameni, de aceea va rugam cu suspine amare sa ne ajutati sa ne scoatem fiul din spital viu si sanatos, caci voi sunteti acum sansa lui, ne-au scris parintii lui Antonie.

Un inginer horticol si o profesoara de harpa ne cer astazi ajutorul pentru a-si salva singurul copil, mult-dorit si enorm de mult iubit. Povestea tinerilor de 25 si 29 de ani poate continua cu bucuria de a fi toti impreuna, sanatosi, dar pentru asta trebuie sa le fim alaturi.

Orice donatie facuta in conturile Asociatiei „Salveaza o inima" ii va oferi lui Antonie puterea de a depasi prima criza din viata lui, primul obstacol greu de depasit. Sprijinul nostru ii va ramane amintire acestui copil ca puterea iubirii aproapelui poate invinge orice neajuns!

 

 

Denumire beneficiar: Asociatia „SALVEAZA O INIMA"

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati in transferul bancar la detalii plata/mentiune: ANTONIE POGONEANU

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005506 (s)