News Flash:

Probleme cu apa miercuri in Timisoara, Ciacova, dar si in cateva sate din judet

27 Iulie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Aquatim anunta ca va intrerupe miercuri apa in zona de nord-est a Timisoarei, in Ciacova, dar si la Padureni. Se fac lucrari la avari, dar se spala si retele de distributie.

La Timisoara, este vorba de remedierea unei avarii pe strazile Avram Imbroane si Dobrogea, de langa Muzeul Satului. Din acest motiv, se va intrerupe furnizarea apei intre orele 10-14, pe strazile: Avram Imbroane, Dobrogea, Macin, Babadag, dar si la Continental, TRW, Prompt, Punctul termic, Muzeul Satului, Gradina Zoologica si Liceul Silvic.

La Ciacova se va anula un tronson de conducte vechi de langa Cula turceasca, aflata intr-un proces de reabilitare Lucrarea o face firma ce are contract cu primaria orasului, iar apa se va opri intre orele 9-15. De asemenea, miercuri, joi si vineri, intre orele 9-15, se va opri furnizarea apei la Padureni, pentru spalarea retelei de distributie.

Tot miercuri, intre orele 8-13, la Jena si Stiuca, presiunea apei va fi scazuta. La finalizarea lucrarilor, apa poate fi tulbure, pentru scurta durata. Consumatorilor li se recomanda sa evite utilizarea in scopuri casnice, pana se limpezeste, dar si sa-ti stocheze apa necesare pentru nevoiele menajere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006513 (s)