News Flash:

O singura oferta pentru noul concept al strazii Crizantemelor din Timisoara

27 Iulie 2021
464 Vizualizari | 0 Comentarii
strada crizantemelor

O singura firma este interesata de contractul de proiectare pentru strada Crizantemelor. Primaria cauta din 8 iulie un proiectant pentru modernizarea strazii „dupa un concept nou”. Soseaua va avea zebre suprainaltate, rastele velo si „bancute”.
 
 
Primaria Timisoara vrea sa amenajeze doua benzi de circulatie, trotuare, piste de biciclete, parcari pentru biciclete si pentru autoturisme si treceri de pietoni marcate pentru persoanele cu dizabilitati pe str. Crizantemelor, aflata intre str. Budai Deleanu si splaiul Tudor Vladimirescu. Pe noua strada, de 665 de metri, ar putea fi puse si „bancute” si un iluminat public altfel, dupa un „nou concept, in care proiectul de drum este tratat in mod integrat, cuprinzand toate lucrarile necesare intr-un singur proiect”.

„Serviciile de proiectare se vor alinia noului concept, in care proiectul de drum este tratat in mod integrat, cuprinzand toate lucrarile necesare intr-un singur proiect (…) Lucrarile vor cuprinde: amenajarea drumului cu 2 benzi de circulatie, amenajarea unor parcari longitudinale (paralele cu axul drumului), intercalate cu aliniament de arbori (…) realizarea trotuarelor si acceselor la proprietati, construirea de piste pentru biciclete cu o latime de 1,5 m pe sens si amplasarea de parcaje pentru biciclete, amenajarea intersectiilor si a zonelor verzi, marcaje pentru persoane cu dizabilitati la fiecare trecere de pietoni(pavaj tactil, culori de contrast, avertizare sonora). Se preconizeaza si suprainaltarea trecerilor pentru pietoni si a traversarilor pentru biciclete, unde este posibil, precum si implementarea unui concept unitar de iluminat public”, sustin reprezentantii primariei.

Aproape 14.000 de euro pune la bataie PMT doar pentru proiectare, mai exact 57.000 de lei fara TVA, iar ofertele au putut fi depuse pana in 20 iulie. Potrivit celor din primarie, a fost depusa o singura oferta pentru str. Crizantemelor, care a intrat in evaluare. Nu se poate face public numele firmei pana la finalizarea achizitiei directe, spune aceeasi sursa.

Odata ce va fi semnat contractul, proiectul tehnic va trebui predat municipalitatii in 45 de zile. Strada Crizantemelor are o singura banda pe sens, dar si zone verzi si trotuare deteriorate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007026 (s)