News Flash:

Autobuz Timisoara-Novi Sad, proiecte culturale comune si schimb de bune practici

27 Iulie 2021
505 Vizualizari | 0 Comentarii
novi sad

Reprezentantii proiectelor Capitala Europeana a Culturii Timisoara si Novi Sad s-au intalnit luni, in cadrul seriei de evenimente dedicate Zilei Judetului Timis, la Consiliul Judetean Timis. Au discutat despre oportunitatile de colaborare intre cele doua viitoare capitale culturale, dar si despre asigurarea unei linii de transport direct catre Novi Sad.
 
 
In cadrul intalnirii de luni, 26 iulie, reprezentantii proiectelor Capitala Europeana a Culturii Timisoara si Novi Sad au discutat despre oportunitatile de colaborare intre cele doua viitoare capitale culturale atat din punct de vedere cultural, cat si turistic si despre asigurarea unei linii de transport direct intre Novi Sad si Timisoara.

Alin Nica a subliniat ca ar dori sa intensifice cooperarea intre institutiile de cultura din cele doua tari si a parteneriatelor bilaterale intre scoli. Tijana Bugarski, director al Galeriei Matica Srpska, a invitat-o pe Simona Neumann, director al Asociatiei TM2023, la Novi Sad, pentru a schimba bune practici in organizarea programului cultural in contextul pandemic, reluand astfel o cooperare existenta inca din 2019.

La intalnire au mai participat si Iulia Popovici, secretar de stat in Ministerul Culturii si Ruben Latcau, viceprimarul Timisoarei. Actiunea a fost urmata de o intalnire pe tema OUG 42 intre reprezentantii Primariei Timisoara si Consiliului Judetean Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007498 (s)