News Flash:

Premiera la Asia Express. Irina a schimbat regulile in mijlocul competitie si i-a debusolat pe toti

18 Octombrie 2021
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Anul acesta, Asia Express este o provocare, atat pentru concurenti, cat si pentru productie. Sezonul filmat in pandemie nu a fost deloc unul usor, echipele intalnind obstacole la orice pas. Cum Drumul Imparatilor se apropie cu pasi repezi de final, concurentilor li se arata din ce in ce mai multe situatii solicitante. Aseara, Irina a schimbat regulile jocului, iar anuntul ei i-a motival pe unii si i-a demoralizat pe altii.

Ultima etapa din Turcia si-a pus amprenta asupra concurentilor. Cum numarul lor in competitie incepe sa fie din ce in ce mai mic, competitie devine din ce in ce mai grea. Regulile de la Asia Express se schimba de la o etapa la asta si nimic nu este exclus. In ultima etapa din Turcia, Irina a hotarat sa le spuna din prima concurentilor ce ii asteapta. Prezentatoarea le-a aratat celor sase echipe ce piatra se ascunde in cufar si nu a fost deloc pe placul concurentilor.


Ultima etapa din Turcia se va incheia pentru o echipa cu eliminare. Irina a aratat din prima ca rubinul va fi piatra echipei ce va ajunge pe ultimul loc la cursa pentru ultima sansa. Asta i-a motivat pe multi, dar i-a si demoralizat pe altii. Mihai Petre care obisnuia sa fie mereu pe primul loc, a ajuns pe locul patru. Dansatorul si sotia sa au declarat ca nu sunt multumiti de locul pe care l-au ocupat, dar se multumesc ca nu au au ajuns pe ultimul loc. Pentru toti ceilalti concurenti, Mihai Petre este o amenintare, dar si un reper pe care si-l iau mereu pentru a-si da seama pe ce loc se claseaza in cursa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005586 (s)