News Flash:

Peste 900 de pacienti tratati de Covid la spitalul militar de la Stadionul CFR. Mesaje de multumire la externare

19 Septembrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
spital

Peste 900 de pacienti au fost tratati de Covid-19 la spitalul militar de campanie de la Stadionul CFR din Timisoara. Personalul transmite ca a crescut numarul de pacienti in ultima perioada, dar „echipa isi cunoaste foarte bine sarcinile astfel incat conditiile dificile in care lucreaza sa nu ii impiedice sa duca la final misiunea”. Raman in urma, dupa externare, scrisorile pacientilor.
 
Pana in prezent, echipa medicala de la Sistemul Medical Modular de Izolare si Tratament Timisoara (sectie externa a Spitalului Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu”) a reusit sa trateze peste 900 de pacienti infectati cu Covid-19. La plecare, pacientii le-au lasat ca amintire cuvinte frumoase, „mesaje care sa ne dea puterea de a continua misiunea noastra”.

„Iti multumim ca ai facut posibila aceasta zi. O imprejurare stranie ne-a adus impreuna. Pentru ca nu ai renuntat, Luci a primit o noua viata. Din acel moment, ai devenit copilul sufletelor noastre. Nu sunt vorbe goale, sunt trairi profunde, pe care le experimentam amandoi. Vor fi situatii in care te vei simti coplesita, vei vedea ca limita umana va fi atinsa. NU RENUNTA! Faci parte dintr-un plan divin. Atunci cand va fi ingaduit, Dumnezeu se va folosi mereu de tine pentru a infaptui alte miracole. Esti o binecuvantare!”, este unul dintre mesaje.


In contextul evolutiei situatiei epidemiologice, a numarului crescut de pacienti cu forme medii/severe de COVID-19, activitatea la Sistemul Medical Modular de Izolare si tratament este in plina desfasurare. Echipa medicala, o echipa tanara, lupta in permanenta cu virusul.

„Sunt cuvinte curate izvorate din inima. Mare-i puterea lui Dumnezeu si de cate ori nu lucreaza prin oameni. S-a creat o legatura intre prietenii mei de la Lugoj si acei oameni absolut fantastici de la Militar, care va dainui in marturie si recunostinta. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru o noua viata care ati daruit-o!”, este un alt mesaj al uni pacient externat.

„Am fost si eu internata. Tot personalul sunt ingeri trimisi de Dumnezeu sa ne vindece. Cuvintele sunt prea putine pentru a le multumi. Dumnezeu sa va ocroteasca”, este un alt mesaj.

Echipa de aici, de la Spitalul Militar Timisoara (pentru ca spitalul modular de campanie este o sectie externa a acestei unitati sanitare) isi cunoaste foarte bine sarcinile, astfel incat conditiile dificile in care lucreaza sa nu ii impiedice sa isi duca la final misiunea.


„Noi militarii suntem obisnuiti sa strangem randurile, sa fim umar langa umar, sa nu avem brese in linia frontului. Asa se intampla si aici la Spitalul Militar Timisoara unde intreaga echipa relationeaza, comunica, gaseste solutii pentru nevoile pacientilor nostri. Toti pentru unul, unul pentru toti si impreuna pentru pacienti, dupa aceste cuvinte se ghideaza echipa spitalului”, transmit reprezentantii Spitalului Militar Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007175 (s)