News Flash:

Targ de adoptii canine la meciul dintre Politehnica Timisoara si Csikszereda, organizat la „Dan Paltinisanu”

15 Septembrie 2021
392 Vizualizari | 0 Comentarii
adoptii caini

Politehnica Timisoara, Danyflor, asociatia de protectie a animalelor Ecovet si Primaria Municipiului Timisoara organizeaza un targ de adoptie canina cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timisoara - Csikszereda Miercurea Ciuc. Oricine vrea sa ia acasa un catel este asteptat sambata, la Stadionul „Dan Paltinisanu”.
 
 
Primaria Timisoara a lansat o campanie de adoptie a cainilor fara stapan, aflati in adapostul public. Cu aceasta ocazie, au fost incurajati si timisorenii sa se implice in solutionarea problemei cainilor fara stapan. Pot trimite cereri de colaborare, participare si voluntariat, pe toata durata desfasurarii campaniei, august – octombrie 2021.

Politehnica Timisoara si-a anuntat dorinta de promovare a adoptiei cainilor fara stapan. Sambata, 18 septembrie, SSU Politehnica Timisoara, in colaborare cu Danyflor, asociatia de protectie a animalelor Ecovet si Primaria Municipiului Timisoara, va organiza un targ de adoptie canina cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timisoara v. Csikszereda Miercurea Ciuc.

Targul de adoptii va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, intre orele 15 – 16.30. Mai multe detalii vor fi disponibile pe www.sspolitehnica.ro si pe canalele social media.

„Dorim sa oferim vizibilitatea de care se bucura echipa noastra pentru a constientiza fenomenul abandonului si necesitatea adoptarii cainilor fara stapan, promovand activ conceptul «adopt, don’t shop!»”, transmit reprezentantii SSU Politehnica Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008094 (s)