News Flash:

Peste 463.000 de masti pentru elevii din Timisoara, la inceput de an scolar

12 Septembrie 2021
364 Vizualizari | 0 Comentarii
masti

Primaria Municipiului Timisoara, prin Directia de Asistenta Sociala Timisoara, va oferi peste 463.000 de masti, la inceput de an scolar. Vor fi predate vineri si urmeaza sa fie distribuite in scoli de ISJ Timis, in functie de nevoi.
 
In baza protocolului incheiat intre Directia de Asistenta Sociala si Inspectoratul Judetean Scolar Timis, vor fi predate in cursul zilei de vineri, 10 septembrie, 463.650 de masti. Acestea vor ajunge la elevii din scolile primare, gimnaziale si licee.

„Unul dintre ultimele ordine date de ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a fost acesta legat de posibilitatea ca primariile sa imparta scolilor mastile distribuite de catre minister pentru persoanele vulnerabile si care nu au fost ridicate. Siguranta elevilor pe tot parcursul anului scolar este prioritara, in acest context al pandemiei Covid-19 si, de aceea, ma bucur ca am reusit sa impartim aceste masti. In acelasi timp, am investit anul acesta aproape 6 milioane de lei in reparatii si achizitii de materiale sanitare si dezinfectanti, totul pentru ca scolile sa fie pregatite de intoarcerea elevilor in banci”, a spus primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Mastile urmeaza sa fie distribuite in scoli de ISJ Timis, in functie de nevoi.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005672 (s)