News Flash:

Azi, pana la ora 21, circulatia este restrictionata pe strazile din zona centrala a Timisoarei! Utilizatorii Waze si Google Maps, ghidati pentru ocolire

11 Septembrie 2021
434 Vizualizari | 1 Comentarii
stop

Timisoara are un weekend „restrictiv” din punct de vedere al traficului, mai ales pe strazile din centrul urbei. Pe langa lucrari pe bulevardul Eminescu, in acest sfarsit de saptamana va avea loc si evenimentul „The Color Run”, sambata, 11 septembrie, de la ora 15 la 21, care va restrictiona traficul pe unele strazi.
 
Startul si sosirea la „alergarea in culori” va fi in Piata Libertatii, iar organizatorii (Kick Off Events) spun ca „traseul a fost gandit astfel incat sa aiba un impact minim asupra traficului rutier, oferind variante ocolitoare pentru ca acesta sa se poata desfasura pe cat posibil nestingherit si poate fi vizualizat in animatie AICI”.

Astfel, startul se va da in Piata Libertatii, apoi va continua pe traseul str. L. Blaga – Piata Iancu Huniade – str. 20 Decembrie 1989 – peste podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 2, contrasens) – la stanga B-dul. Vasile Parvan – prin Pasajul Michelangelo – B-dul. C. Coposu – intoarcere 180 de grade la stanga inainte de fantana arteziana (str. Pestalozzi) – B-dul. C. Coposu – prin Pasajul Michelangelo – B-dul. Vasile Parvan – la dreapta peste podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 1) – str. 20 Decembrie 1989 – Piata Iancu Huniade – la dreapta B-dul I.C. Bratianu – intoarcere 180 de grade la stanga pe breteaua dinainte de sensul giratoriu – B-dul. I.C. Bratianu – Piata Iancu Huniade – la dreapta Str. L. Blaga – FINISH (B) Piata Libertatii.


Lungimea traseului este 5 kilometri. Traseul va fi inchis traficului rutier in intervalul orar 15 – 21, fiind demarcat cu gard si banda.

„Pentru a veni cat mai mult in intampinarea soferilor, utilizatorii platformelor Waze si Google Maps vor fi ghidati in timp real in intervalul de mai sus pentru ocolirea inchiderilor de trafic”, transmit organizatorii.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

https://cleaningwow.ro/  | #51930
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007188 (s)