News Flash:

Accident pe un bulevard din Timisoara in urma caruia o persoana a fost ranita dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat

7 Septembrie 2021
525 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Accident de circulatie, marti dupa-amiaza, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara. Doua autoturisme s-au ciocnit intr-o intersectie, din cauza unui sofer care nu a acordat prioritate. Soferul vinovat a fost ranit.
  
Impactul dintre cele doua autoturisme a fost violent. Un barbat de 69 de ani conducea un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu, spun politistii, iar la intersectia cu strada Salcamilor a virat stanga. Nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un barbat in varsta de 27 de ani, care circula din sensul opus de mers. In urma coliziunii unul dintre autoturisme s-a rasturnat.


La fata locului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis a intervenit cu o autospeciala de prima interventie, o autospeciala de descarcerare, doua echipaje SMURD si 12 pompieri din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Timisoara. O persoana a ramas incarcerata in autoturism, iar soferul de 69 de ani a fost ranit si transportat la spital.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007017 (s)