News Flash:

Patrizia Paglieri, adevarul despre vestimentatia sa. De ce se imbraca mereu in negru?

27 Octombrie 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrizia

Patrizia Paglieri s-a reinventat de-a lungul timpului. Cheful din juriul MasterChef a stiut mereu cum sa se mentina pe placul fanilor si cum sa treaca dincolo de tv. Aceasta a fost mereu constanta in televiziune, iar daca pana acum fanii ei erau obisnuiti cu ea la bancul de gatit, anul acesta, Patrizia si-a depasit limitele. Aceasta a plecat e Drumul Imparatilor, unde nu este deloc usor, dar atata timp cat va fi alaturi de fiul ei, simte ca poate reusi orice.

Patrizia si Francesco, fiul ei au inceput sa devina una dintre echipele favorite ale publicului Asia Express. Cei doi s-au lasat descoperiti in cadrul showului si sunt apreciati pentru naturaletea cu care se prezinta in fata oamenilor si, poate cel mai important, pentru respectul si pentru fairplayul de care dau dovada. Pana acum, Patrizia nu a suparat si nu a sabotat pe nimeni. In schimb, echipa ei a avut de trecut peste multe obstacole, unele puse chiar de catre adversarii lor. Fanii Patriziei nu au avut cum sa nu remarce faptul ca aceasta se imbraca mereu in negru, dar totul are o semnificatie pentru ea.

Cu ceva timp in urma, Patrizia a avut probleme cu greutatea si a gasit refugiul perfect in hainele negre. Ma simt bine asa, cu noile reguli insa nu asta este motivul pentru care ma imbrac mereu in negru desi nuanta, mereu la moda, ascunde dimensiunile. M-am obisnuit cu negru si, asa, nu fac greseli vestimentare. Oricum, nu am o garderoba impresionanta caci stau mai mult in bucatarie decat la evenimente’, dezvaluia vedeta cu ceva timp in urma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)