News Flash:

Nicole Cherry, primele declaratii dupa ce a primit inelul de la Florin? Cum a planuit acesta sa o ceara de sotie?

26 Octombrie 2021
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry se apropie cu pasi repezi de cel mai important moment din viata ei. Artista mai are cateva saptamani si o va aduce pe lume pe fetita ei, Anastasia. Cei care o urmaresc pe Ciresica stiu ca aceasta are o sarcina super usoara si de aceea isi permit sa ii adreseze destul de des zeci de intrebari legate de aceasta etapa din viata ei.

Nicole nu se fereste si a vorbit mereu sincer cu fanii si le-a oferit cele mai bune raspunsuri, le-a dat sfaturi acolo unde a stiut si le-a facut si cateva recomandari viitoarelor mamici. Nicole Cherry a trecut prin cele mai mari emotii posibile. Artista a fost ceruta de sotie in weekend si nimeni nu se astepta la asta. Nicole a postat pe Instagram imaginea cu mult doritul inel, iar apropiatii si fanii au coplesit-o cu mesaje si felicitari.

”A fost ceva extrem de simplu, cumva asteptat mai ales fiind si insarcinata, toata lumea se astepta ca vine si momentul asta. A fost intr-un moment surprinzator pentru mine, chiar nu ma asteptam. A fost ceva spontan, eram in drum spre munte, am zis ca o sa luam cina impreuna, am zis sa ne sarbatorim ca mai e putin si vine fetita, si uite ca a venit si inelul. Cumva ma asteptam ca se va intampla la un moment dat, dar nu ma asteptam fix in momentul ala ”, a declarat Nicole Cherry in cadrul unei emisiuni de televiziune.

cum cateva luni, Ciresica a facut o sesiune de Q&A si una dintre cele mai intalnite curiozitati a fost cea legata de nunta cu Florin. Pentru prima data, Nicole nu a mai evitat acest raspuns si le-a spus fanilor ca marele eveniment va avea loc la anul. ”Amandoi ne-am dorit sa fim parinti. Nu suntem casatoriti, dar nu a fost o frana asta. Vreau sa fac cununie, dar nu acum. Eu imi doresc sa am o rochie ... sa revin la forma mea initiala, vreau sa fac mai multe lucruri inainte. Nu tin la chestia asta neaparat, ca trebuie sa fie. Se facea si e frumos s-o faci, dar asta nu inseamna ca te impiedica cu ceva”, a declarat Nicole Cherry, la Xtra Night Show.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)