News Flash:

Ce parere are familia Vivianei Sposub despre George Burcea? ”Neamurile ma suna sa-mi spuna ca... ”

26 Octombrie 2021
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana si George

George Burcea a uitat definitiv capitolul Andreea Balan si este pregatit s afaca din nou pasul cel mare, doar ca de data asta alaturi de Viviana Sposub. 

Viviana a recunoscut ca la inceput nu il placea deloc pe George si ca se lasa ghidata ce ceea ce spuneau altii sau de ceea ce citea prin presa. Dupa ce a ajuns sa il cunoasca mai bine la Ferma, Vivi a recunoscur ac este sufletul ei pereche si ca nu isi poate imagina viata fara el.

De aceeasi parere este si George care, in timpul testimonialelor s-a asigurat ca ii transmite Vivianei cele mai bune ganduri si i-a spus ca el stie sigur ca va ajunge in finala. Mai mult decat atat, o astfel de tematica merita declaratii pe masura, asa ca actorul a recunoscut ca are de gand sa o ceara pe Viviana de sotie. “O voi cere pe Viviana de sotie, nu stiu cand, habar n-am, dar imi doresc foarte mult acest lucru si mergem inainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o sa va anuntam”, a spus George Burcea.

Acum, se pare ca familia Vivianei este alaturi de ea in tot ce face si o sustine foarte mult pe parcursul competitiei care nu este deloc una usoara. ”Bravo, ai stil!” are un nou fan si anume, tatal meu. Urmareste fiecare emisiune si este foarte mandru de mine. Am mai vorbit despre acest lucru, mai exact, despre faptul ca tata si-ar fi dorit, cu siguranta, sa am o alta profesie. M-ar fi vazut la birou, cu o viata linistita, departe de ochii publicului. Dar uite ca asa imi dau seama cat de mult ma iubeste! Indiferent ca drumul pe care am ales sa merg este diferit de cel pe care si l-ar fi dorit el pentru mine, ma sustine neconditionat si incearca sa se obisnuiasca usor, usor cu faptul ca jobul meu presupune sa fiu in atentia oamenilor”.

Mai mult decat atat, in ciuda celor zvonite, rudele Vivianei il plac foarte mult pe George si chiar o vad pe Viviana fericita pana la adanci batraneti alaturi de George. ”George este iubit de toata familia! De la mic la mare, de la verisori la bunici. De fiecare data cand el are o realizare sau apare la TV, toate neamurile ma suna sa il felicite. Iar cei mai apropiati, adica mama, tata, sora mea, sunt alaturi de noi doi cu tot sufletul”,a mai zis ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006110 (s)