News Flash:

Gina Pistol, mai sinceră ca niciodată. Care este echipa ei preferată din sezonul acesta de Asia Express?

27 Octombrie 2021
649 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol este o figura emblematica atunci cand vine vorba de Asia Express. Iubita lui Smiley nu a mai plecat anul acesta pe Drumul Imparatilor si i-a cedat locul Irinei Fodor. De acasa, competitia se vede si se simte diferit, dar asta nu inseamna ca Gina nu si-a putut face deja o parere despre toate echipele. Si, ca orice fan, Gina are deja preferatii ei.

Gina Pistol a fost invitata in emisiunea lui Emi si Cuza, Asia mai tarziu. Aceasta a decis sa vorbeasca deschis si sa raspunda la fiecare intrebare, mai ales ca este obiectiva. De data asta, Gina Pistol nu a mai plecat pe Drumul Imparatilor si nici nu a mai prins vreun proiect la Antena 1. Prezentatoarea lipseste motivat, caci de cand este mamica, timpul a devenit limitat. Gina nu a stat prea mult nici in emisiunea baietilor, tot de grija celei mici. Totusi, Gina si-a facut timp sa raspunda la una dintre cela mai mari curiozitati. Atunci cand a venit vorba de echipe preferate, Gina Pistol nu a stat prea mult pe ganduri:


”Mi-e greu. Imi plac toate. Imi plac mai putin cei pe care nu ii cunosc deloc. Pe multi dintre ei ii stiu de ani de zile. Natanticu a fost colegul meu la ”Serviciul Roman de Comedie”. In acest momentul sunt fanului numarul 1 al Elwirei”, a spus Gina Pistol. Si era cumva de asteptat, mai ales ca ELwira tine mereu pasul cu sotul ei, Mihai si aproape ca nu a existat etapa fara ca ei sa nu ajunga pe primele locuri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006947 (s)