News Flash:

Dani Otil, tras la raspundere de fanii de pe Instagram din cauza numelui celui mic. ”Bine ca nu i-am zis tomberon”

26 Octombrie 2021
809 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani si sotia lui Gabriela au devenit parinti cu acte-n regula. Gabi a nascut un baietel perfect sanatos care a facut deja cunostinta cu internetul. Dani nu s-a putut abtine si pe cat se secretos a fost pana acum cu viata lui privata, pe atat de transparent a devenit de cand este tatic. Micutul lui este in centrul atentiei, iar acum ca atat el cat si mamica lui se simt foarte bine acasa, Dani le povesteste frecvent fanilor prin ce trece de cand este tatic. 

Weekndul acesta, Dani si sotia lui, Gabriela a decis sa il boteze pe micutul lor. Cei doi nu au dus deloc lipsa de inspiratie atunci cand a venit vorba de numele celui mic si au ales ca in certificatul lui sa scrie Luca Tiago. Asa cu era de asteptat, comunitatea de urmaritori a lui Dani s-a revoltat și nu a inteles de ce prezentatorul a trebuit sa aleaga un nume ”ciudat” cand putea sa merga pe varianta clasica.

Explicatia a venit chiar de la Dani, in direct, la Neatza. ”Credeti ca un bebelus nu a gresit cu nimic? Ei bine, a gresit. Nenumarati oameni mi-au zis ca mi-am batut joc de copil cu numele asta. Bine ca nu i-am zis termopan. Am un prieten care are o fabrica de termopane si mi-a zis ca da si el ceva daca ii pun numele asa. Mi-a scris un cetatean: 'Se scufunda planeta si voi ati facut perete de baloane'. Ii dau dreptate, insa eu nu am avut cand eram mic, asa ca recuperam.”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006114 (s)