News Flash:

Cosmin Natanticu joaca din ce in ce mai dur. Ce a putut sa-i spuna lui Mihai Petre? ”Sper sa se taie asta la montaj”

27 Octombrie 2021
665 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu si sotia sa simt cum Asia Express se apropie de final si cum competitia devine din ce in ce mai stransa. Cei doi au afirmat de multe ori ca au venit sa castige, nu sa isi faca prieteni, iar asta se vede. Daca la inceput pareau inofensivi, acum Cosmin si sotia sa sunt in stare sa calce pe cadavre pentru a castiga amulete si imunitate.

Cosmin Natanticu, in al doilea stage din Georgia, a vanat amuleta mai mult ca niciodata. De data asta, la joc au intrat familia Natanticu, familia Petre, surorile Buble si Cuza cu Emi. Toate echipele sunt extrem de puternice, asa ca lupta a fost una stransa. Jocul a inclus testarea dibacei, a fortei, dar si a strategiilor. Mihai Petre si baietii de la Noaptea Tarziu au jucat impotriva Natanticilor si a surorilor Buble. Din pacate, Mihai si echipa sa nu au stat deloc bine la capitolul strategii si au pierdut in fata lui Cosmin Natanticu.


Pe parcursul probelor, cele patru echipe au trebuit sa demonstreze ca se pricep la licitatii. La un moment dat, situatia s-a incins intre Mihai Petre si Cosmin Natanticu. Cosmin nu a stiu deloc de gluma si nu a intrat in jocul lui Mihai. Sotul Elizei a preferat sa arunce cu replici dure si sa se lege de situatia creata cu echipa Patriziei.


”Daca vrei sa joci fair si vrei fair play, joaca-te cu Francesco.” a fost replica lui Cosmin Natanticu. Mihai Petre nu a gustat deloc gluma lui Natanticu, ci doar a spus: ”Sper sa se taie asta la montaj!” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005421 (s)