News Flash:

Panica intr-o scoala! Mai multi copii au fost intoxicati cu gaze!

24 Noiembrie 2016
947 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Aproximativ 11 copii din Gherla au fost transportati in aceasta dimineata la spital dupa ce au acuzat stari de rau la scoala, ca urmare a unei intoxicari cu gaze.

Incidentul a avut loc la un corp de cladire ce apartine de Liceul ”Ana Ipatescu” din centrul orasului, unitate de invatamant cu clasele 1-4. Mai multi copii au acuzat ameteli si stari de rau, ceea ce i-a determinat pe invatatori sa ceara ajutor la numarul unic de urgenta 112.

O ambulanta pentru victime multiple de la Cluj-Napoca, dar si alte ambulante de la Dej, Gherla si care se aflau in zona au fost trimise de urgenta la fata locului pentru a acorda ingrijiri medicale persoanelor afectate.
O parte dintre victime au fost deja preluate de ambulante si transportate la Spitalul Municipal Gherla si la Sectia de Pediatrie din localitate.


Alte ambulante se afla la fata locului pentru preluarea copiilor care au nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce victimele vor fi evaluate de catre medici. Din cate se pare, incidentul ar fi pornit de la un odorizant de camera amplasat langa o soba. Acesta s-a supraincalzit si a inceput sa emane gaze. Mai intai, elevii aflati chiar in apropierea sobei au anuntat cadrele didactice ca se simt rau si manifesta ameteli, dupa care s-a creat o panica generala si toti copiii din clasa au fost evacuati.

Profesorii au sunat la 112, anuntand in prima faza ca este vorba despre 11 copii intoxicati. In urma examinarii medicale a copiilor la spital, acestia au fost lasati sa mearga acasa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005781 (s)