News Flash:

OMS, in vizita la Timisoara: „Felicitam guvernul pentru ca a decis impunerea unor masuri mai stricte”

26 Octombrie 2021
341 Vizualizari | 0 Comentarii
oms

Reprezentanti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii sunt prezenti zilele acestea la Timisoara pentru a vizita spitalele si pentru a se intalni cu reprezentantii locali implicati in criza Covid. Primii vizitati au fost cei de la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara.
 
Reprezentantii OMS sunt in Romania inca de o saptamana, de cand organizatia a decis sa verifice de ce vaccinarea are un ritm incet in tara si care este situatia in spitale. Cei de la OMS sunt la Timisoara, iar prima vizita a fost de dimineata la spitalul „Victor Babes”.

„Am venit aici pentru a vedea care este situatia in teren, nu doar pentru a vedea statistici facute la nivel national, ci pentru a vedea ce se intampla in spitale. Doar asa putem lucra bine impreuna, ca o echipa. Felicitam guvernul pentru ca a decis impunerea unor masuri mai stricte, stim ca sistemul sanitar este supus unei presiuni imense in aceasta perioada. Deci, pentru a scadea numarul de cazuri si pentru ca oamenii sa nu mai ajunga in spitale, era esential (impunerea restrictiilor – n.r.). Aceasta vizita este extrem de importanta si ne va ajuta in luarea unor decizii”, a declarat Heather Papowitz, manager de criza al OMS la „Victor Babes”.

Trimisii OMS vor merge si la medicii de familie si sunt programate intalniri si cu primarul Timisoarei Dominic Fritz, cu Directia de Sanatate Publica si cu subprefectul cu atributii de prefect al Timisului, Ovidiu Draganescu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008616 (s)