News Flash:

O cunoscuta interpreta de muzica populara, victima unui asasinat la comanda. „Sase luni am fost imobilizata la pat”

12 Ianuarie 2022
774 Vizualizari | 0 Comentarii
Victoria Lungu

Victoria Lugu, mama cunoscutei influencere Valeria Lungu a trait clipe de groaza in urma cu cativa ani. Artista se afla in masina cu iubitul ei de la vremea aceea, cand un taximetrist s-a izbit frontal de autoturismul in care se afla ea. Din pacate, autorul faptei nu a fost prin nici pana in ziua de azi si nici nu a raspuns penal. Intreg evenimentul a fost povestit de catre artista in cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Victoria Lungu se poate lauda cu o cariera de succes in Republica Moldova. Daca acum se bucura de liniste, inainte, artista a trecut prin momente tragice care i-au schimbat viata la 180 de grade.In urma cu multi ani, mama Valeriei Lungu se afla in masina cand un tragic accident comandat avea sa o tintuiasca la pat pentru sase luni. La vremea aceea, Valeria era foarte mica si nu intelegea ce se intampla cu mama ei si cum poate sa o ajute. Accidentul la comanda le-a schimbat viata amandurora, Victoria trezindu-se, peste noapte, mama singura. 

„Am avut si moarte clinica, dupa aceea patru zile trebuiau sa ma scoata din coma ca sa ma opereze si baiatului care era langa mine nu i s-a intamplat absolut nimic, eu asta ma gandeam, de ce? A durat foarte mult reabilitarea mea, a fost un moment groaznic, am ramas fara munca, cu un copil mic langa mine. Nu puteam sa ma ridic, aveam 40 de kilograme, 39. Fetita era clasa a V-a, norocul meu cel mare a fost ca s-a maturizat, eu plangeam cand venea la mine la spital si mi-a spus sa nu plang, ca i-am spus ca o sa plang doar atunci cand o sa mor si asta mi-a dat putere, sa fiu puternica pentru ea.”, i-a povestit interpreta Mirelei Vaida.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)