News Flash:

„Noi” directori la spitalele din Timișoara. Concurs organizat în secret de primărie, fix înainte de alegeri

29 Septembrie 2020
829 Vizualizari | 0 Comentarii
spitalulmunicipaltimisoara

Grabă mare la Primăria Timișoara pentru „alegerea” noilor directori de la cele trei spitale din subordinea municipalității. Concursul a fost organizat în secret, fără ca procedura să fie anunțată pe noul site al primăriei, cu trei zile înainte de alegeri. Cine sunt „noii” șefi la Municipal, Țurcanu și Victor Babeș!

Departe de ochii lumii și fără vreun anunț oficial pe noul site al instituției, funcționarii din Primăria Timișoara au organizat pe furiș concursul pentru noii manageri de spital. Cu doar trei zile înainte de alegerile locale care au fost pierdute de primarul în funcție.

Fără concurenți, pentru că nimeni n-a aflat de concurs, actualii directori au ajuns manageri „plini”. Doar la Spitalul Municipal „s-a bătut” fosta șefă Olimpia Oprea cu directorul interimar Daniel Malița.

Așadar, noul director al Spitalului Clinic Municipal de Urgență este Daniel Malița, care a luat nota 9,61, față de contracandidata lui care a fost notată cu 9,42.

La Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” de la Pădurea Verde nu este nicio surpriză. Managerul interimar Cristian Oancea a rămas pe funcție, după ce a obținut nota 9,61.

La Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” rămâne director Ovidiu Adam, care a luat nota 9,63, fiind declarat admis.

Toți cei trei directori au câștigat concursurile pe posturi. Acestea ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, după ce în martie fuseseră publicate anunțurile de angajare pe site-ul primăriei. Urma ca directorii să își depună și proiectele de management. A venit pandemia de coronavirus, România a intrat în starea de urgență, iar procedura nu a mai fost dusă la bun sfârșit.

Pandemia de coronavirus a adus și schimbări la conducerea celor trei spitale din subordinea primăriei. Olimpia Oprea a fost înlocuită cu Daniel Malița la Municipal după scandalul unui focar de Covid-19 la Maternitatea Odobescu, iar Voichița Lăzureanu (ulterior candidat PSD la Primăria Timișoara – n.r.) a fost schimbată cu adjunctul Cristian Oancea la „Victor Babeș”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007596 (s)