News Flash:

Iulius Town propune un weekend cu tango, filme și expoziție TechArt

25 Septembrie 2020
630 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town TM 2

Timișoara, 24 septembrie 2020: O expoziție cu instalații de artă inovative, spectacol de tango argentinian și filme. Pe scurt, un weekend de toamnă dedicat artelor, la Iulius Town Timișoara. Agenda de evenimente este completată cu Timișoara Fashion Week și cu un târg de antichități ce îi va încânta pe pasionați, iar doza de mișcare este oferită de World Class.

În perioada, 24 – 27 septembrie 2020, Iulius Gardens se transformă într-o galerie în aer

liber a instalațiilor de artă și tehnologie, combinate într-un mod inovator. Aici, artiști locali și internaționali expun creații interactive, care exprimă emoțiile lor trăite în perioada de izolare.  Accesul este gratuit.

Dimineața de vineri este dedicată sportului, în Iulius Town. Reprezentanții World Class îi invită pe timișoreni, de la ora 9.00, la mișcare în aer liber. Spre seară, iubitorii tango-ului argentinian și ai teatrului vor avea parte de o reprezentație deosebită. Astfel, de la ora 20.30, în zona Family Plaza, publicul va fi fermecat de show-ul TANGO. una HISTORIA del AMOR, un spectacol de teatru și dans pasional, puternic și plin de energie. Accesul este gratuit și se va face în limita locurilor disponibile

Tot vineri, de la ora 19.00, Iulius Town devine capitala modei, pentru că cei mai apreciați designeri autohtoni și internaționali vor participa la Timișoara Fashion Week. Tematica evenimentului este inspirată din viața sălbatică a junglei, iar creatorii de modă au pregătit colecții vestimentare și accesorii unicat. Accesul la eveniment se face pe baza unei liste nominale.

Sâmbătă și duminică, focusul se mută pe cea de a șaptea artă, iar cinefilii sunt așteptați să urmărească, începând cu ora 19.30, filmele „The Wind that Shakes The Barley” și „Jimmy’s Hall”. Proiecțiile fac parte din cadrul Central European Film Festival Timișoara, iar accesul este gratuit, pe baza unei înregistrări online. Mai multe informații pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre frumos și artă este și în Iulius Mall, acolo unde se desfășoară Târgul de Antichități. De vineri până duminică inclusiv, colecționarii revin la etaj, în zona magazinelor pentru copii, pentru a-și expune piesele cu patina timpului. Vizitatorii vor putea admira și achiziționa bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Cei mici se pot îmbarca zilnic în Trenulețul Distracției. Copiii pot urca în vagoane pentru a face turul parcului Iulius Gardens după următorul program: de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar de vineri până duminică, între orele 12.00 – 16.00 și 17.00 – 20.00. Și călătoriile în lumea de basm propusă de caruselul venețian sunt o activitate fascinantă. Copiii se pot bucura de ele de luni până vineri, de la ora 12.00 până la 22.00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 la 22.00.

Săptămâna se încheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purceluși”. Astfel, duminică, 27 septembrie, de la ora 11.00, micii spectatori sunt invitați să se alăture aventurilor celor trei purceluși năzdrăvani. Spectacolul va avea loc în zona Lake Plaza din Iulius Gardens.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Galerie Foto

TFW_1_
world class family plaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1004 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037216 (s)