News Flash:

Iulius Town, locul cu evenimente pentru toată familia: dans, sport, teatru de păpuși și activități distractive

18 Septembrie 2020
657 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 18 septembrie 2020: Și în acest weekend, Iulius Town a pregătit o agendă care să asigure timp liber cu experiențe pentru toate gusturile. Relaxarea vine la pachet cu distracția, dansul, joaca și sportul.

Una dintre cele mai frumoase arte va fi în centrul atenției, în acest weekend, la Iulius Town. Magnum Team aduce pentru timișoreni, în Iulius Gardens, două evenimente speciale, cu și despre dans. Vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 18.00, va avea loc un concurs de Street Dance. Legacy Battle - Remastered îi provoacă pe cei mai buni dansatori să se înscrie în competiție. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. Duminică, de la ora 20.30, vei fi fermecat de un spectacol în care se întâlnesc teatrul și unul dintre cele mai pasionale dansuri: TANGO. una HISTORIA del AMOR. Accesul la eveniment este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Diminețile de weekend sunt dedicate sportului, în Iulius Town. Combinația dintre mișcările Tai Chi și cele de Pilates dau naștere unui nou tip de antrenament – Body Balance. Diana Sescu, reprezentantă Word Class, te așteaptă sâmbătă și duminică, de la ora 09.00, în Iulius Gardens, la o serie de exerciții de yoga.

Când eleganța dă mâna cu sportul și încep să se joace cu arta se creează dansul contemporan. Sâmbătă seara ești invitat să descoperi un spectacol modern, în care sentimentele sunt exprimate într-o manieră fascinantă, prin mișcări fluide, care transmit emoție. Începând cu ora 20.30, în zona Family Plaza, dansul contemporan va fi împletit cu proiecții video, în show-ul „Connecting Pleasures”, organizat de Unfold Motion.

De vineri până duminică, în Iulius Mall va fi prezent Târgul de bijuterii și accesorii fashion, de unde îți poți completa ținuta pentru a-ți pune în evidență stilul.

Ziua de duminică începe cu distracție și voie bună pentru copii. De la ora 11.00, cei mici sunt așteptați în Iulius Gardens, la teatru cu păpuși. Vor păși în „Magazinul Fermecat” și vor descoperi lumea minunată a poveștilor. După ce se întorc de pe tărâmul basmelor, se vor putea îmbarca în Trenulețul Distracției. Micii exploratori sunt rugați să urce în vagoane după următorul program: de luni până joi, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar în weekend,  între orele 12.00 – 16.00 și 17.00 – 20.00. Pentru ca imaginația să fie pusă la încercare, recomandăm o călătorie printre personaje fantastice cu ajutorul caruselului venețian. Programul este de luni până vineri, în intervalul 12.00 – 22.00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 10.00 la 22.00.


vineri ora 18 00
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0945 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037091 (s)