News Flash:

Vino să simți „Jungle Vibes” în orașul tău, la Timișoara Fashion Week, din Iulius Town!

23 Septembrie 2020
721 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 23 septembrie 2020: Iulius Town va deveni în acest weekend capitala modei, pentru că cei mai apreciați designeri autohtoni și internaționali vor participa la Timișoara Fashion Week. Tematica evenimentului este inspirată din viața sălbatică a junglei, iar creatorii de modă au pregătit colecții vestimentare și accesorii unicat. Accesul la eveniment se face pe baza unei liste nominale.

Oaza de verdeață din Iulius Town va integra perfect ediția cu numărul cinci a Timișoara Fashion Week, care se desfășoară sub tematica „Jungle Vibes”. Evenimentul are loc vineri, 25 septembrie, de la ora 19.00, și va reuni 16 designeri de top din România și din străinătate, care își vor prezenta colecțiile spectaculoase și pline de strălucire inspirate de caracteristicile junglei. Astfel, pe catwalk, cele 30 de modele vor purta ținute în care va predomina culoarea verde, animal print-ul și jungle print-ul.

Pentru acest show atipic, îndrăgitul designer Cătălin Botezatu a pregătit o colecție surprinzătoare, iar prezentarea de modă va fi completată de creațiile spectaculoase ale brandurilor Gemelli și Felix Ramiro. În plus, creatorii de modă Pif Stefano, Aura Dumitru, Ioana Călin și alte nume cu rezonanță din fashionul românesc vin cu multe surprize. Gazda serii va fi Cosmina Păsărin, iar printre invitați se vor număra și bloggeri de renume din domeniu.

Accesul este gratuit, însă locurile sunt limitate, iar doritorii trebuie să trimită un email cu datele personale la adresa invitatie•tmfashionweek.ro pentru a fi trecuți pe lista invitaților. De asemenea, dress code-ul la eveniment trebuie să întrunească unul dintre criteriile: jungle print, animal print, green sau cocktail attire.

La eveniment, fluxul de intrare și ieșire va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.


iulius town vineri 25 septembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046847 (s)