News Flash:

Nicole Cherry, reactie dura la adresa Andrei. Ce crede despre artista dupa scandalul in care a fost implicat Maruta?

23 Septembrie 2021
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Andra

Aproape ca nu mai este persoana care sa nu stie ca Maruta este in centrul ultimelor scandaluri de la noi. Catalin a reusit sa isi puna in cap multe nume importante de la noi din cauza modului de a aborda anumite subiecte, dar si din cauza felului sau de a intra cu pantofii in viata oamenilor. Acum, cei care il cunosc, nu se mai rezuma doar la cuvinte la adresa lui, ci o iau in vizor si pe sotia sa, Andra.

Andra si Maruta sunt un cuplu solid, dar atipic. In timp ce artista isi vede de treaba ei si se concentreaza sa lanseze piese bune, Maruta nu se poate abtine si in continuare prefera sa isi puna vedetele in cap. 

Nu multi dintre fanii lui Nicole stiu ca aceasta s-a remarcat din prima la orele de canto si ca profesorul de la acea vreme i-a spus mereu ca va deveni un artist mare. Cu un talent evident, Nicole era la cativa pasi distanta de marele succes, iar inainte de a lansa hit-ul ”Memories”, artista a trecut si prin fata juratilor de la talent show-uri. La vremea respectiva, aceasta sustinea ca este extrem de dezamagita de tot ce s-a intamplat, mai ales pentru ca nu a impresionat-o pe Andra Maruta.

”Am fost la preselectii inainte. Pana sa lansez ”Memories” am fost la Romanii au talent. N-am intrat. Mai intai este o preselectie si apoi este ce vedem noi la televizor. A fost cea mai mare dezamagire din viata mea. Nu-mi venea sa cred pentru ca eu visam in continuu s-o aud pe Andra spunand: ”Hiii, mi s-a facut pielea de gaina”. Pe Smiley sa-l aud: Ba, esti nebun?!”

Acum, Nicole isi aminteste cu drag astfel de momente si abia asteapta sa o tina in brate pe micuta ei pentru a-i putea povesti peripetiile ei. Nicole ar trebuie sa nasca in luna decembrie si, cu putin noroc, micuta ei va veni pe lume fix de ziua ei si va fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi la 23 de ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006655 (s)