News Flash:

Daniela Iliescu si Culita Sterp, trasi la raspundere de catre fanii din online. ”Nu mai faceti conturi false!”

23 Septembrie 2021
575 Vizualizari | 0 Comentarii
Culita Daniela

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca majoritatea vedetelor care au un cont de Instagram cu multi urmaritori devin automat influencere. Cum aceasta categorie a inceput sa aiba din ce in ce mai multi contestatari, a fi influencer a inceput sa fie asociat cu ceva negativ, ba chiar este folosit ca o jignire.

Cei care sunt activi in online stiu foarte bine ca Oana Zavoranu si Dana Budeanu au inceput adevarate miscari impotriva celor care ”mocangesc” lucruri in online. Fac asta majoritatea vedetelor care se ocupa cu promovarea produselor si care, in schimbul primirii lor gratis sunt nevoite sa ii convinga pe fani sa le cumpere sau, in cel mai fericit caz, le ofera vouchere infime. La polul opus sunt si influenceri care renunta la rusine si incearca sa ia legatura cu anumite branduri pentru a le trimite ceva gratis in schimbul unei postari. In aceasta categorie se pare ca se incadreaza si iubita manelistului Culita Sterp. Diana este acuzata de fani ca primeste lucruri ”moca” chiar daca se afiseaza ca are bani si duce o viata de lux. Diana si iubitul ei au simtit nevoia sa se apare si s-au asigurat ca mesajul lor este clar si ca ajunge la toti cei care ii urmaresc sau nu. 

”Noi am primit mai multe mesaje cum ca Daniela ar fi ar fi scris la niste pagini sa ii faca promovare si pagina nu ar fi acceptat, dar culmea, ca nu apare pagina aia in ce imi trimiteti voi in pozele astea. Vreau sa va spun doar atat: Daniela in viata vietilor ei nu a scris la nimeni, dar absolut la nimeni, sa faca ea promovare la cineva. Ii scriu o gramada de oameni si refuza.

O gramada de pagini sunt refuzate de ea pentru ca ea nu face promovari tip barter. Ea daca face o promovare, o face contra cost, si face foarte putine, dupa cum a-ti vazut si voi, si le alege foarte bine. In primul rand, nu e genul de persoana care sa accepte mocangeala asta, cum o accepta multi din ”influencerii” astia, sa zicem asa, ea niciodata nu a avut nevoie de nimic, nu doar acum de cand e cu mine, si inainte a avut tot ce i-a trebuit nu i-a lipsit absolut nimic, si nici nu se crede vreun influencer asa cum se cred multi care nu sunt!”, a spus Culita Sterp, pe Story.

La fel si eu, nu ma cred infleuncer, suntem niste oameni persoane cunoscuti de multa lume si normal ca oamenii ne cauta ca sa le promovam unele prodise. Dar noi, in schimb, in viata noastra, nici eu si nici ea, nu am cerut nimanui niciodata, haideti sa va promovez eu produsul pe barter. Niciodata in viata mea si nici nu am sa fac asa ceva. Nu am nevoie de nimic. Cine vrea ma gaseste si pe mine, si pe ea. Deci va rog, aveti griji pe viitor ce faceti, pentru ca sunt cai juridice prin care se poate rezolva problema asta! Nu puteti sa faceti conturi false cu numele ei sau cu numele meu sau cu oricine altcineva si sa scrieti voi la alte pagini, haideti sa va promovez produseul ca oamenii aia sa creada ca suntem noi! Sunteti nebuni la cap!”, a mai spus manelistul.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005225 (s)