News Flash:

Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasa” s-a logodit cu iubita lui. Cei doi au impreuna un baietel

27 Ianuarie 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaulay Culkin

Inceputul de an arata mai bine ca niciodata pentru actorul din „Home Alone”. Macaulay Culkin si iubita lui, cunoscuta actrita din serialul de pe Disney „Viata minunata pe punte” si-au unit destinele. Brenda Song a devenit mamica anul trecut, asa ca fanii se asteptau la acest pas.


Macaulay Culkin si Brenda Song sunt idolii unor generatii, iar daca multi dintre fani habar n-aveau ca cei doi formeaza un cuplu, ei bine, acum actorii au devenit familie cu acte-n regula. Brenda Song a adus pe lume anul trecut un baietel al carui nume este Dakota Song Culkin. Proaspetii parinti au ales acest nume in memoria surorii lui Macaulay, Dakota care a murit in 2008.Familia declara la vremea aceea: „Putem confirma oficial ca victima este Dakota Culkin. A fost un accident teribil de tragic. Nu avem alte declaratii de oferit pentru moment”.

Macaulay nu mai are nevoie de nicio prezentare, actorul fiind mereu asociat cu seria de filme ”Home Alone”. Brenda Song a aparut in numeroase productii Disney, printre care cea mai cunoscuta fiind ”Sweet life on deck”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Changeland”, in 2017 si se pare ca a fost dragoste la prima vedere. Chiar daca nu au declarat nimic legat de marele eveniment din viata lor, inelul de pe degetul actritei spune totul. „Incercam sa ne dam seama cum sa facem timpul sa lucreze in favoarea noastra. Nimic nu-ti place mai mult decat iubita ta intrand in camera spunand: «Iubire, sunt la ovulatie»”, declara actorul in 2020, pentru revista Esquire. Perechea are trei pisici, Apples, Dude si Santa; un caine, Panda; si un peste, Cinnamon.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006613 (s)