News Flash:

Lora, mesaj emotionant pentru mama ei. ”Imi e dor si doare”

21 Iulie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
lora

Lora vorbeste destul de rar despre momentele triste din viata ei, artista obisnuindu-si fanii doar cu postari vesele si pline de energie. Astazi este ziua de nastere a mamei sale și, chiar daca aceasta nu mai este in viata, Lora inca are o conexiune puternica cu cea care i-a dat viata.

Lora si-a emotionat fanii de pe Instagram cu una dintre cele mai recente postari. Artista a marcat in online ziua mamei sale care, desi nu mai este in viata, inca are un impact puternic asupra Lorei si va avea mereu. Iubita lui Ionut Ghenu a postat o imagine alaturi de mama ei, iar mesajul a fost unul cat se poate de intens, dar si trist in acelasi timp. ”Te-aș fi sunat să-ți spun ”La mulți ani”... mi-e dor și doare.”

Este pentru a doua oară când artista vorbeste cu urmaritorii ei despre cea care i-a dat viata. Prima data, Lora a deschis acest subiect anul trecut, atunci cand a gasit in casa diplome si atestate care ii apartineau mamei sale si care au emotionat-o pana la lacrimi. ”Diplome, atestate, specializări… atât de mândră de tine, mama. Abia acum le descopăr…Din averea mamei mele.. Ce păstra ea de la fanii mei… Abia acum mi-am făcut curaj să mă uit prin toate lucrurile astea. Doamne, Doamne..” spunea Lora pe Instagram.

Recent, Lora si-a luat adio de la fanii care o urmareau in proiectul de pe tv si, desi multi au crezut ca renunta la televiziune din cauza unei sarcini, artista a spulberat instant aceste zvonuri. Lora a declarat ca a renuntat la emisiunea unde era prezentatoare din cauza faptului ca si-a dorit sa revina la marea ei pasiune, muzica si pentru ca are in plan sa lanseze noi produse cosmetice.

Galerie Foto

lora_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005309 (s)