News Flash:

Lidia Buble s-a intors in bratele iubitului cubanez. Vedeta a mers deja in vizita la socrii

17 Ianuarie 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble nu pare sa fie prea afectata de faptul ca are un dosar penal deschis pe numele ei. Vedeta nu a stat prea mult pe ganduri si, inceputul de an o gaseste pe plajele insorite din Maldive. Artista a postat pana acum numai poze incendiare, iar fanii si-au dat seama ca nu este singura in escapada exotica. Asa cum era de asteptat, Lidia are o companie pe masura. 

Se pare ca pentru Lidia Buble, „ciorba reincalzita” are acelasi gust. Artista a decis ca anul acesta sa nu mai fie singura, asa ca s-a intors in bratele iubitului ei de anul trecut, Harlys Becerra. Se pare actorul nu a uitat-o nici el pe frumoasa blondina, asa ca de abia astepta un semnal de la ea ca sa fie, din nou, impreuna. Cei doi sunt impreuna in Maldive, chiar daca nu se afiseaza ca un cuplu.

Lidia Buble si-a luat, de data asta, toate masurile de siguranta si a decis sa mearga in vizita la parintii lui Harlys. Practic, artista a intors moneda, avand in vedere ca in vara, Harlys a fost cel care a cunoscut familia numeroasa a Lidiei. Momentat, atat Lidia, cat si Harlys sunt extrem de secretosi si pastreaza tot ce e mai bun numai pentru ei. Pana cand vor confirma, cu subiect si predicat relatia, fanii se vor multumi doar cu imaginile pe care cei doi le posteaza separat.

”Cred ca deja sunt peste 100 de intrebari. Primesc zilnic foarte multe mesaje in care aveti curiozitati. E foarte lunga povestea, trebuie sa imi iau o zi sa va povestesc pentru ca am multe de povestit. (…) Da, chiar sunt fericita, sunt foarte fericita si implinita pe toate planurile. In 2-3 cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mana in cap. (…) Ma bucur ca se vede asta, eu cred ca orice om merita sa fie fericit, va doresc sa fiti la fel de fericiti pe cat sunt eu.”, a spus Lidia Buble, pe InstaStory, in vara, cand relatia cu Harlys era mai evidenta ca niciodata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007323 (s)