News Flash:

Fiul lui Stefan Banica are deja prima lui afacere. Contrar asteptarilor, nu are nicio legatura cu ce face tatal lui

17 Ianuarie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Banica

Radu Banica este un tanar plin de curaj si ambitie. Fiul lui Stefan Banica Jr. nu s-a cramponat in ideea ca este mult prea tanar pentru a-si lua viata in piept. Astfel, in weekend, Radu a deschis usile primei sale afaceri, o cafenea situata intr-una dintre cele mai luxoase zone ale Capitalei.

Radu Banica i-a dat lui Stefan Banica Jr. toate motivele sa fie un tata mandru. Chiar daca, momentan, tanarul nu da semne ca s-ar indrepta 100% spre o cariera asemanatoare tatalui, acesta pare ca si-a gasit drumul in viata. Radu vrea sa fie un om de afaceri de succes si deja a inceput cu primii pasi spre acest tel maret. Cu ajutorul familiei, Radu a putut sa isi vada una dintre cele mai mari dorinte transformandu-se in realitate

Radu Stefan Banica are, la aproape 20 de ani, propria afacere. Locatia este chiar in centrul Bucurestiului. Cafeneaua a fost inaugurata in weekend, iar la eveniment a fost prezenta si sora lui vitrega, Violeta, fiica Andreea Marin din relatia cu Stefan Banica Jr. Andreea este foarte bucuroasa ca cei doi se inteleg si se sustin ca fratii, astfel ca nu s-a putut abtine si le-a comentat la postarea in care acestia apar amandoi. Desi este la inceput, afacerea lui Radu Banica are toate sansele sa il aduca pe acesta pe profit la finalul anului.

 „Sunt foarte fericit sa va spun ca unul dintre visurile mele sau implinit anul acesta. Va astept pe toti la o cafea buna, la un brunch si de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Stefan Banica pe pagina lui de Instagram.

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Radu Stefan Banica (•radustefanbanica)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006319 (s)