News Flash:

Lidia Buble risca de la 2 la 7 ani de inchisoare? Ce pedeapsa a stabilit Tribunalul Bucuresti in dosarul ei?

23 Noiembrie 2021
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble trece prin una dintre cele mai agitate perioade ale sale. Acum ceva timp, artista a fost oprita in trafic de doi agenti de la Politia Rutiera pentru un control de rutina. Din pacate, s-a constatat ca Lidia consumase alcool inainte de a se urca la volan, iar celebritatea nu a scapat-o de probleme. 

Lidia Buble a fost trimisa in judecata, potrivit procuroriilor DIICOT. Cantareata e acuzata de dare de mita, dupa ce ar fi incercat sa ofere bani catre doi agenti de politie, in schimbul renuntarii la testarea cu aparatul etilotest. Panicata si stiind ca a consumat alcool, Lidia a sunat un prieten care a  sfatuit-o sa le dea bani agentilor pentru a scapa de aparatul etilotest.

Lidia Buble a reusit sa-i convinga pe politisti sa accepte o suma de bani si s-o lase sa plece. Pentru ca nu a avut bani la ea, agentii au insotit-o pana acasa. Acolo, Lidia a realizat ca nu are bani cash. Artista a mers impreuna cu cei doi agenti la bancomat de unde a scos suma de bani convenita. Fara sa mai stea pe ganduri, agentii au acceptat banii si au plecat.

Prin rechizitoriul din data de 16 noiembrie, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata, sub masura preventiva a controlului judiciar, a doi agenti de politie din cadrul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita”, se arata in comunicat.

Potrivit Codului Penal, o persoana care savarseste fapta de dare de mita, mituitorul, risca pedeapsa cu inchisoare de la doi la sapte ani. De asemenea, dosarul in care e implicata Lidia Buble a fost inaintat spre competenta solutionare catre Tribunalului Bucuresti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006557 (s)