News Flash:

Smiley va juca intr-un serial alaturi de Gina Pistol. ”Un proiect diferit fata de tot ce am facut pana acum”

23 Noiembrie 2021
582 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley si Gina

Smiley deschide o etapa epica in cariera sa si lanseaza serialul muzical „Mai mult de-o viata”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leaga muzical si cinematografic etapele unei povesti de iubire fara sfarsit. Primul episod al serialului „Mai mult de-o viata” va fi lansat joi, 25 noiembrie, pe canalul de YouTube al artistului Smiley

„La acest final de noiembrie, incep un proiect diferit fata de tot ceea ce am facut eu pana acum, proiect in care mixez pasiunea pentru actorie si film, dragostea de muzica si bucuria jocului cu emotiile din trecut, prezent si viitor. M-a dezmortit complet acest proiect si m-a facut sa-mi amintesc cat de multe si frumoase sunt caile prin care putem spune povesti si ce emotii puternice pot naste ele”, declara Smiley despre serialul muzical pe care il va lansa episod cu episod pe parcursul urmatoarelor luni si in care apar, printre altii, Gina Pistol si DOC.

„Mai mult de-o viata”, primul serial muzical semnat de Smiley, aduce un plus pieselor noi ale artistului carora le adauga elemente cinematografice, epice, creatoare de poveste si suspans specifice serialelor de pe platformele in voga.

Muzica spune si ea povesti si nu trebuie sa ramana doar un fond sonor, in urma filmelor si a serialelor, ci trebuie sa le includa pentru un efect maxim. Muzica trebuie sa se adapteze vremurilor si felului in care oamenii isi doresc sa primeasca povestile in vietile si inimile lor. De ceva timp, serialele sunt la mare cautare, iar obiceiul nostru de consum este sa mergem dintr-un episod in altul, dintr-o serie in alta, de parca nu mai vrem doar povesti simple, spuse, cantate sau gandite cu inceput si sfarsit, ci vrem mereu suspans si continuare.”, explica Smiley conceptul noului sau proiect muzical-cinematografic.

„Imi doresc ca dupa fiecare episod muzical lansat, oamenii sa-si doreasca sa apara cat mai repede continuarea, sa vada urmatorul episod care sa duca mai departe povestea. Mai ales ca iubire fara suspans, fara emotiile trecutului si fara perspectiva viitorului nu exista!”, anunta Smiley.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004950 (s)