News Flash:

George Burcea se intelege de minune cu familia iubitei sale. Cum o alinta actorul pe sora Vivianei?

23 Noiembrie 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

George Burcea a uitat definitiv capitolul Andreea Balan si este pregatit s afaca din nou pasul cel mare, doar ca de data asta alaturi de Viviana Sposub. 

Viviana a recunoscut ca la inceput nu il placea deloc pe George si ca se lasa ghidata ce ceea ce spuneau altii sau de ceea ce citea prin presa. Dupa ce a ajuns sa il cunoasca mai bine la Ferma, Vivi a recunoscur ac este sufletul ei pereche si ca nu isi poate imagina viata fara el.

In ciuda celor zvonite, rudele Vivianei il plac foarte mult pe George si chiar o vad pe Viviana fericita pana la adanci batraneti alaturi de George. ”George este iubit de toata familia! De la mic la mare, de la verisori la bunici. De fiecare data cand el are o realizare sau apare la TV, toate neamurile ma suna sa il felicite. Iar cei mai apropiati, adica mama, tata, sora mea, sunt alaturi de noi doi cu tot sufletul”,a mai zis ea. 

Mai mult, George deja foloseste pentru Bianca, sora Vivianei apelativul ”cumnatica”. Fanii s-au grabit sa-l intrebe daca se vede vreo nunta la orizont, dar, momentan, se pare ca actorul nu vrea sa mai treaca printr-un eveniment de o asemenea anvergura.

”Nu fac nicio nunta acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite asa, nu va fi”. (…) Sunt fericit, ii multumesc pentru toata sustinerea pe care o am, e superb tot ceea ce se intampla. Imi doresc ca fiecare om de aici de pe live sa simta ce simtim noi de mai bine de un an. Bianca…uite mai ca mi-a intrat si cumnatica”, a spus George Burcea in mediul online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005591 (s)