News Flash:

Alexandra Stan, primele explicatii despre filmuletul ”interzis” care a aparut pe internet. ”Eram in campanie cu biserica”

23 Noiembrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Artista a recunoscut de fiecare data cand a calcat pe bec, iar asta i-a adus mereu aprecierea fanilor. Acum ceva timp, pe internet a aparut un videoclip destul de indecent cu Alexandra Stan. Fanii ei au banuit ca este ceva dubios la mijloc, dar nu au stiut nimic concret. Pana acum, cand artista a hotarat sa vorbeasca pentru prima data despre acest episod.

Alexandra Stan a divortat recent de sotul ei, dar au ramas in relatii bune. Inainte sa-l cunoasca pe Emanuel, Alexandra a avut un istoric amoros destul de tumultos. Chiar si asa, vedeta si-a gasit de fiecare data taria de a merge mai departe si de a porni mereu de la zero. Artista a avut parte de multe obstacole in cariera si in viata personala si nu de putine ori a fost pusa la zid pentru alegerile facute. Unul dintre cele mai discutate subiecte a fost, pentru mult timp, videoclipul in care Alexandra aparea in ipostaze indecente si care a facut inconjurul internetului. Pentru prima data, constanteanca si-a facut curaj si a oferit explicatii celor care s-au grabit sa o puna la zid pentru asta.

”Eu am postat pe Snapchat. Am postat, in loc sa dau save. Venisem din club. Eu toata seara vorbisem cu fostul meu iubit. Ii trimiteam intruna filmulete si cand am ajuns acasa, am zis sa-i trimit un filmulet cu mine. Mi-am pus un filtru, logic si apoi am zis ca lasa, nu-i mai trimit, ametita si am dat sa se salveze, dar, de fapt, am postat. M-am culcat. M-am trezit, aveam nu stiu cate mesaje, ma sunase sora mea de vreo 20 de ori. Era pe drum, venea spre mine. A doua zi era ziua lui maica-mea. Am ajuns la mama acasa, nu vrei sa stii cum a fost. Si eram in campanie cu biserica si cu primaria, o campanie de Craciun.”, a povestit Alexandra Stan in podcastul lui Gojira.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004576 (s)