News Flash:

Lidia Buble, primele detalii despre Asia Express. ”O sa fie pentru prima data cand... ”

22 Iulie 2021
533 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia buble

Cu cateva luni in urma, Lidia Buble a spus ”da” celei mai mari aventuri din viata ei. Artista a plecat pe Drumul Imparatilor din Asia Express alaturi de sora ei, Estera Buble, iar experienta a fost cu siguranta una exceptionala.

Chiar daca a avut o persoana care s-a ocupat de conturile ei de social media, bublisorilor le-a fost dor de artista. Proaspat intoarsa in tara, Lidia i-a avertizat ca o sa ii sufoce cu story-uri si ca o sa revina la ritmul de dinainte de plecarea in Asia. Fanii artistei s-au impartit deja in doua categorii: cei care o intreaba daca a castigat competitia si daca s-a intors cu marele premiu acasa și cei care sunt curiosi sa afle cum a fost intreaga experienta pentru ea. Pentru toate intrebarile, Lidia a avut un raspuns destul de detaliat pe care l-a oferit pe Instagram.

„Știu că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vă povestesc despre aventura mea în Asia Express. Tot ce pot să vă spun este că a fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele și efectiv aș repeta-o oricând. Prea multe nu vreau să vă dezvălui pentru că vreau să vedeți la televizor tot ce s-a întâmplat. Ar fi și păcat să stric toată bucuria asta. Tot ce pot să vă spun este că trebuie neapărat să urmăriți sezonul ăsta. O să vă distrați și o să savurați din plin fiecare moment. O să fie pentru prima dată când o să aveți ocazia să exact așa cum sunt eu, dincolo de televizor, dincolo de camera video, dincolo de piesele pe care le lansez în fiecare an. 

O să vedeți omul Lidia Buble așa cum este el, cu bune, cu rele, nebun, haotic. O să cunoașteți o Lidia încăpățânată uneori, poate prea încăpățânată, o să cunoașteți o Lidia ambițioasă, o Lidia nebună, o Lidia colorată, o Lidia carfe iubește viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. O să mă vedeți cum reacționez în momente de panică maximă, în momente de stres, o să mă prindeți și supărată, o să și plâng, o să și râd, o să mă și distrez. O să mă cunoașteți în toată splendoarea mea și o să mai vedeți și cât este de faină relația dintre mine și sora mea. Dacă până acum am fost legate, vreau să vă spun că de acum încolo suntem de neînvins, de nedespărțit. Suntem o echipă tare faină și sperăm să vă intrăm la suflete.” a spus Lidia pe Insta stories.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007386 (s)