News Flash:

Lidia Buble nu se mai ascunde. Artista a dat cartile pe fata. „Cu el am fost in vacanta”

25 Ianuarie 2022
779 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble nu pare sa fie prea afectata de faptul ca are un dosar penal deschis pe numele ei. Vedeta nu a stat prea mult pe ganduri si, inceputul de an o gaseste pe plajele insorite din Maldive. Artista a postat pana acum numai poze incendiare, iar fanii si-au dat seama ca nu este singura in escapada exotica. Asa cum era de asteptat, Lidia are o companie pe masura. 

Se pare ca pentru Lidia Buble, „ciorba reincalzita” are acelasi gust. Artista a decis ca anul acesta sa nu mai fie singura, asa ca s-a intors in bratele iubitului ei de anul trecut, Harlys Becerra. Se pare actorul nu a uitat-o nici el pe frumoasa blondina, asa ca de abia astepta un semnal de la ea ca sa fie, din nou, impreuna. Cei doi sunt impreuna in Maldive, chiar daca nu se afiseaza ca un cuplu.

Lidia Buble si-a luat, de data asta, toate masurile de siguranta si a decis sa mearga in vizita la parintii lui Harlys. Practic, artista a intors moneda, avand in vedere ca in vara, Harlys a fost cel care a cunoscut familia numeroasa a Lidiei. Momentat, atat Lidia, cat si Harlys sunt extrem de secretosi si pastreaza tot ce e mai bun numai pentru ei. 

Totusi, pentru toti curiosii, Lidia a postat o imagine in care a recunoscut, in mod public, cine a insotit-o in escada romantica.

”Cu EL am fost plecata in vacanta. Am apucat sa ne facem un singur SELFIE si in rest am profitat de fiecare moment petrecut impreuna”, a scris Lidia Buble pe Instagram, dupa zvonurile din ultima perioada.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006299 (s)