News Flash:

Lidia Buble, momente tensionate cu sora sa. „Cum sa-mi zici ca ma sarut cu toata lumea?”

24 Noiembrie 2021
617 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble 1

Lidia Buble a demonstrat ca este dispusa sa faca orice pentru a ajunge in finala ”Asia Express”. Aceasta a facut tot posibilul sa duca la capat probele individuale la care a fost supusa de Irina. Lidia a fost pe tot parcursul probelor un adversar de temut pentru ceilalti concurenti. 


Lidia Buble a fost nevoita sa sarute un tanar oarecare in timpul unei probe. Acest sarut a facut parte din probele semifinalei Asia Express. Sora ei, Estera, filma toata scena, insa nu a reusit sa surprinda momentul asa cum ar fi trebuit. Intre timp, cantareata si-a dat silinta ca totul sa iasa bine.
Filmarea nu a fost una extrem de reusita, astfel ca Lidia Buble a luat o decizie drastica in timpul probei. Aceasta a fost de parere ca Estera ar trebui sa ii ia locul pentru a putea filma, insa sora ei a rabufnit. Un adevarat conflict s-a iscat intre cele doua surori de la aceasta proba destul de dificila.


„Eu nu ma pup cu alti barbati! Imi pare rau, sunt maritata. Ce vrei, sa ma pup aici cu toata lumea?!”, a zis Estera cand Lidia Buble i-a cerut sa ii ia locul.


Intre timp, Lidia Buble nu a stat pe ganduri si a oferit replica. Cantareata a explicat ca a fost nevoita sa fie protagonista unui sarut pe plaja pentru a depasi proba din semifinala Asia Express. Vedeta a marturisit ca nu i-a convenit ce a trebuit sa faca.


„Cum sa-mi zici ca ma pup cu toti pe plaja, ca nu m-am pupat cu toti, m-am pupat cu unul singur, dar ca sa ajung la indeplinirea probei.”, a zis si Lidia Buble la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006501 (s)