News Flash:

Emi de la Noaptea Tarziu si-a cerut iubita de sotie in „Asia Express”. „Nu avem poveste de 70.000 de ani impreuna”

24 Noiembrie 2021
613 Vizualizari | 0 Comentarii
Emi si Madalina

Emi de la Noaptea Tarziu s-a asezat la casa lui. Colegul lui Cuza a decis ca este timpul sa faca pasul cel mare in relatia pe care o are de cateva luni, asa ca, in penultimul stage din „Asia Express” a ingenuncheat in fata iubitei sale de acasa si a pus marea intrebare: „vrei sa fii sotia mea?”

„Asia Express” a intarit legaturile dintre concurenti, a creat relatii speciale, dar a pus si bazele unor tinere familii. Dupa ce acum doi ani, Speak si Stefania isi uneau destinele pe „Drumul Comorilor”, acum a venit timpul ca Emi sa faca marele pas. Concurentul „Asia Express” nu a avut partenera langa el, dar a stiut ca momentul va fi difuzat la tv, asa ca totul a decurs comform planului.

„Vreau sa-i spun ceva Madalinei. Intr-un moment in care totul parea ca se duce in jos si mi se inecau corabiile, ea a aparut in viata mea si m-a stabilizat. M-a calmat, a fost langa mine in niste perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani impreuna. Nu sunt bun la asta, nu am mai facut asta niciodata si nici nu vreau sa o mai fac. (...) Mi-am imaginat momentul asta, asa ca, vrei sa te mariti cu mine?”, a spus el, vizibil emotionat.


Emi a asteptat cu sufletul la gura ca momentul sa fie difuzat la tv pentru a putea sa-i ofere inelul Madalinei. Raspunsul a fost unul pozitiv, iar Emi, dar si prietenii au fost in culmea fericirii. Concurentul „Asia Express” a declarat ca inelul este un pic cam mare, dar se rezolva.

„A zis da!! ❤️❤️ (nu avea incotro) ???? Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai fost alaturi, tot ce am trait impreuna si pentru toate momentele in care imi vei fi alaturi si pentru toate momentele pe care le vom trai impreuna! Chiar daca nu-s perfect, nici macar atat de bun, iti multumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007248 (s)