News Flash:

Lidia Buble, desfiintata de catre fani dupa ce l-a criticat pe romanul care nu a ajutat-o in „Asia Express”. „Lasa povestile! Ai aflat ca ai dosar penal?”

24 Noiembrie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble si sora ei, Estera sunt la un pas de mare finala „Asia Express”. Cele doua simt presiunea competitiei mai mult ca niciodata si, asa cum s-au obisnuit deja, autostopul face legea. Seara trecuta, fetele au avut norocul de a da peste un roman, dar, din pacate, acesta nu a fost de acord sa le duca pana la destinatia finala. Din cauza lui, Lidia si Estera au ajuns pe ultimul loc si au primit un cufar de la Irina, cufar ce poate contine o piatra rosie sau verde. 

Cei care o urmaresc pe Lidia Buble stiu ca aceasta discuta si dezbate fiecare faza din „Asia Express”. Aseara, artista a fost mai indignata ca niciodata din cauza faptului ca nu a primit ajutor din partea unui roman. Din cauza refuzului primit din partea acestuia, fetele au pierdut tot avantajul obtinut. Pe TikTok, la videoclipul in care Lidia isi manifesta supararea a starnit un intreg val de reactii.

„Asa m-am suparat ca romanul ala mai avea sa ne duca 8 kilometri. Eram a doua echipa plecata. Am ajuns ultimele pentru ca, efectiv, nu a mai vrut sa ne mai duca. N-am mai avut chef. Mie imi venea sa-mi smulg parul din cap, nu stiu daca ma intelegeti.”, a spus Lidia Buble pe TikTok.

Urmaritorii Lidiei nu au fost deloc in asentimentul ei, ba mai mult, au tinut sa o certe pentru atitudinea din competitie si nu numai.

„Lasa povestile! Ai aflat ca ai dosar penal?”, „Ai aflat intre timp unde e Marea Neagra pe harta?”, „Nu este nimeni obligat sa te duca undeva ca esti tu Buble”, „Ai avut noroc cu sora ta, care este un pic mai desteapta”, „Poate din cauza ca ati jucat urat nu ati castigat”, ”Lasa ca ai avut noroc cu Polita Romana. Cat mai merge mita?”, au fost doar cateva dintre comentariile lasate de internauti la videoclipul Lidiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004863 (s)