News Flash:

Oana Zavoranu, trage un semnal de alarma dupa ce a renuntat la emisiunea de pe Youtube. „Fiti mai buni!”

23 Noiembrie 2021
428 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este una dintre cele mai sincere si transparente vedete din online. Tocmai de asta, bruneta s-a gandit sa foloseasca franchetea cu care spune lucrurilor pe nume si sa o transforme intr-o emisiune pentru toti fanii ei. Oana a avut un proiect interesant pe Youtube, iar fanii au fost nerabdatori sa revina si cu sezonul, doar ca de data asta a fost o problema. Oana a intrerupt emisiunea cand nimeni nu se astepta.

Oana Zavoranu a cucerit internetul din prima. Querida este foarte sincera atunci cand vine vorba de exprima parerilor si nu se fereste nicio secunda sa dea de pamant cu cei care o supara. Oana Zavoranu nici nu a revenit bine, ca a si inchis productia emisiunii. Sezonul doi a fost foarte asteptat de catre fani, dar, din pacate a fost unul de doua episoade. 

Muncesc, cladesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, inlocuiesc, alerg, rezolv, invat si iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde imi pun amprenta si imi las energia. Daca esti vrednic, smart , luptator si gospodar lucrurile din jurul tau vorbesc despre asta…asa cum se vede si daca esti putoare, tamp, rau si mizer.

Pe fata unora se vede de la o posta viata pe care o duc…Cand faci bine, Dumnezeu are grija. Cand esti had la suflet, nici o operatie din lume nu te poate face frumos…Multi cred ca e ‘usor’ sa fie in locul meu…sa fie Oana.

Stati ma cuminti, ca dar daca va dau gandurile si problemele mele, responsabilitatile mele, v-ar fi imposibil sa miscati si ‘doar’ un deget si vi se ‘inmoaie’ instant ‘gladiolele’. Fiti ceea ce sunteti…Lasati ma figurile, ifosele, fitele si impresiile. Nu mai ‘suferiti’ ma de voi atata…fiti zilnic mai buni”, a scris Oana Zavoranu pe retelele de socializare.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006786 (s)