News Flash:

Cum au rezistat Dani Otil si Razvan Simion sa fie prieteni atata timp? „Nu ne plac aceleasi femei”

23 Noiembrie 2021
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan si Dani 1

Dani Otil si Razvan Simion au scris si continua sa scrie istorie in televiziunea de la noi. Cei doi prezinta de 13 ani emisiunea matinala „Neatza cu Razvan si Dani”. Nu este deloc usor sa faci asta in regim live. De tot atata timp, proiectul lor este lider de audienta pe segmentul orar 8-12, ceea ce inseamna ca relatia dintre ei a trecut dincolo de camerele de filmat. Chimia dintre Dani Otil si Razvan este de invidiat si nu este de mirare ca cei de la Antena 1 mizeaza pe ei de fiecare data.


Cei doi prezentatori sunt legati de zeci, poate sute de amintiri si, cel mai probabil, nu se vor opri aici. Dani Otil a spus de multe ori ca nu s-ar fi vazut intr-o alta combinatie de succes decat cu bunul lui prieten. Cei doi au plecat de pe aceleiasi meleaguri, de la Resita si se pare ca viata i-a vrut impreuna mereu. Acum, ajunsi la varsta maturitatii supreme, atat Dani, cat si Razvan au reaizat cat de norocosi sunt ca ii leaga o astfel de prietenie frumoasa. Dani Otil a declaratca nimic nu este intamplator, ci totul functioneaza dupa anumite reguli nescrise.

„Sunt cel mai bun la ceea ce fac, la emisiune. Altcineva nu poate sa fie mai bun decat mine. Poate, cel mult, Razvan. Noi doi nu suntem niciodata in competitie.Doi boi care trag la jug nu sunt niciodata in competitie unul cu celalalt. Nu ne-am certat niciodata si ne stim de la trei ani. Functionam bine, mai e si managementul meu la mijloc.” a recunoscut Dani Otil.

Functionam pe niste directii clare: nu ne imprumutam bani, nu ne plac aceleasi femei. N-am avut niciodata datorii unul la celalalt mai mari de cativa lei si atunci am stiu tot timpul sa tinem de lucrurile astea. Probabil, cel mai important este ca ne dam seama ca impreuna avem o valoare.”, a spus Dani Otil intr-un interviu cu Lorena Buhnici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004516 (s)