News Flash:

Pe urmele tatalui. Fiica lui Dan Diaconescu isi lanseaza propriul post tv si promite ca este unic in Romania

23 Noiembrie 2021
820 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Diaconescu

 

Dona Diaconescu este pregatita sa vina in atentia romanilor cu o noua televiziune. Aceasta nu este straina de lumea care l-a facut faimos pe tatal sau, iar, la doar 16 ani, aceasta are deja experienta in presa scrisa. Tanara isi doreste sa dea lovitura, asa ca a venit cu o surpriza pentru telespectatori.


Adolescenta urmeaza cursurile Liceului ”Gheorghe Lazar” din Bucuresti. Aceasta a redactat, de-a lungul timpului, diverse articole pentru revista scolii. Totusi, Dona Diaconescu si-a indreptat atentia catre un alt trend care face furori printre romani, potrivit Cancan.

Multi au preferat sa realizeze podcast-uri inca de la inceputul pandemiei, asa ca fiica lui Dan Diaconescu isi doreste sa duca aceasta mica placere a romanilor la un alt nivel. Tanara si-a propus sa lanseze prima televiziune de podcast-uri din Romania, chiar de 1 decembrie.


Fiica patronului OTV o sa abordeze numeroase subiecte. Aceasta o sa realizeze podcast-uri care au legatura cu sfera criptomonedelor, dar si care o sa se lege de bursa sau pariuri. Ea o sa fie vazuta in postura de prezentatoare de televiziune incepand cu data de 1 decembrie 2021.

Dona Diaconescu s-a asigurat ca sediul din Primaverii a fost amenajat intr-un mod cat mai corespunzator pentru ca noul ei proiect sa fie ferit de probleme. Adolescenta isi doreste sa reuseasca sa ajunga pe culmile succesului in lumea in care tatal sau a castigat multi fani.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005304 (s)