News Flash:

Lidia Buble, angajata intr-un cimitir. “Nu mi-e rusine!”

26 Mai 2022
488 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia

Drumul spre succes e pavat cu multa munca si sacrificii, iar Lidia Buble stie acest lucru foarte bine. Artista provine dintr-o familie numeroasa din Deva si a muncit din greu inainte sa ajunga sa isi croiasca un drum in muzica. Putini stiu ca Bubbly a avut job-uri comune, atat in Deva, orasul ei natal, cat si la Bucuresti, pana cand si-a descoperit adevarata vocatie. 

Lidia Buble este genul de artist care nu uita de unde a plecat. Indiferent cat succes ar avea, artista vorbeste mereu cu mandrie despre trecutul si familia ei. Parintii Lidiei sunt oameni simpli, iar faptul ca are 10 frati a ajutat-o sa invete de mica sa fie altruista, sa imparta si sa aprecieze valorile care tin de familie. Mai mult, inca din adolescenta, Lidia a fost nevoita sa se descurce si sa munceasca pentru a-si castiga banii de buzunar, iar acest lucru a ajutat-o sa se maturizeze si sa aprecieze munca. 

”Am muncit foarte mult pana sa ajung in punctul in care sunt astazi. Va spuneam ca am fost bona, femeie de serviciu, am fost manager de vanzari auto, am lucrat si intr-un cimitir cu tatal meu. Recunosc ca nu m-am gandit niciodata sa devin artista, desi stiam ca m-a binecuvantat Dumnezeu cu acest har de a canta, dar nici macar nu am indraznit sa visez ca intr-o buna zi o sa pot canta pe o scena unde voi avea in fata mea oameni care-mi vor fredona piesele si care ma vor iubi”, a povestit Lidia Buble, la un moment dat, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005766 (s)