News Flash:

Cum se intelege Iulia Albu, in prezent, cu fosta ei prietena, Anamaria Prodan

26 Mai 2022
388 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia

Iulia Albu si-a facut un renume de vedeta dura. Nimeni nu a scapat de remarcile acide ale ei, asa ca nu este de mirare ca nu are prea multi prieteni. Vedeta nu pare sa sufere din cauza asta, ci, din contra, considera ca cine a trecut testul timpului alaturi de ea, va rezista tot timpul langa ea.

Iulia Albu este cunoscuta de o industrie intreaga, dar asta nu inseamna ca are si prieteni la fel de multi. Criticul de moda a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industria de la noi, dar nu cu toti a ramas in relatii bune. Unul dintre aceste exemple este chiar Anamaria Prodan, cu care a intrerupt orice legatura. Cele doua obisnuiau sa fie prietene, dar atunci cand au simtit ca lucrurile nu mai functioneaza la fel de bine, au decis sa nu mai continue sa colaboraze.

''Nu am prea multi prieteni in showbiz pentru ca, din pacate, nu avem interese comune. Pe Anamaria am consiliat-o cu cateva ocazii si chiar i-am alcatuit o echipa care sa se ocupe de aparitiile ei in reviste. Cea mai buna coperta pe care a facut-o vreodata a fost facuta cu mine si echipa mea. Nu am repetat experienta. Per ansamblu, sunt oameni cu care nu pot rezona pana la capat'', a declarat Iulia Albu, potrivit viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007710 (s)