News Flash:

Cei mai buni jucatori de Texas Holdem din lume in 2022

25 Mai 2022
326 Vizualizari | 0 Comentarii
jucatori texas holdem 2022

Esența pokerului Hold'em constă în faptul că jucătorii nu au posibilitatea de a schimba cărțile. Trebuie să-ți faci o strategie și să pariezi doar pe baza a ceea ce vezi în mâna ta, pe masă și pe fețele celorlalți jucători. Texas Hold'em este baza majorității seriilor de poker live și online și este varianta jucată la masa finală a evenimentului principal al World Series of Poker (WSOP).

Cei mai buni jucători de poker stăpânesc, de asemenea, Omaha, jocul de Hold'em despre care unii spun că necesită mai multă muncă mentală decât Texas. Este nevoie de foarte multă îndemânare, ajutată de un pic de noroc, pentru a reuși în Texas Hold'em sau Omaha, așa că merită întotdeauna să urmărim jucătorii de top pentru a vedea cum se descurcă. Iată care sunt cei mai buni jucători din lume în 2022. Iar pe pokerstars sport, poate ai și tu șansa să ajungi unul dintre jucătorii de top din lume!

Josh Arieh

Printre favoriții pre-serie pentru titlul de Jucătorul Anului (POY) al World Series of Poker (WSOP) din 2021 s-au numărăt Daniel Negreanu, Shaun Deeb, Paul Volpe, Chris Ferguson și Ben Yu. Inițial, Josh Arieh nici măcar nu a figurat. În cele din urmă, însă, el a ieșit învingător.

Arieh nu este străin în lumea turneelor de poker. Anterior, el a câștigat o brățară de aur WSOP pentru Limit Texas Hold 'em în 1999, s-a clasat pe locul al doilea la evenimentul Pot Limit Omaha WSOP 2000 și a terminat pe locul al treilea la evenimentul principal WSOP 2004. A urmat o a doua brățară pentru Pot Limit Omaha în 2005, iar în 2014 s-a clasat pe locul al doilea la evenimentul No Limit Hold'em de 5.000 de dolari cu opt mâini. Arieh nu a mai apărut prea mult la WSOP după aceea, până în 2021, când a câștigat clasamentul POY. Pentru a reuși acest lucru, el a trebuit să câștige la evenimente cu mize mari și cu mize mici. A trebuit să încaseze bani la mai multe evenimente de poker, nu doar la jocurile no-limit hold-em în care excelează. Pe parcurs, a rupt o secetă de 16 ani și a câștigat a treia brățară WSOP la evenimentul Pot-Limit Omaha de 1.500 de dolari. În cele din urmă, Arieh a acumulat 4.194,59 puncte POY, devansându-i pe Phil Hellmuth cu 3.720,01 și pe Daniel Negreanu, cunoscut și sub numele de Kid Poker, cu 3.531,03.

Succesul lui Arieh a fost o mare surpriză pentru el, dar acum, după cum relatează PokerGO, este foarte entuziasmat, cu ochii pe Poker Hall of Fame. În propriile sale cuvinte: "Pur și simplu îmi place să concurez. Sunt un competitor. Orice ar fi, concurez din greu".

Ali Imsirovic

Va câștiga Ali Imsirovic premiul WSOP POY în acest an? Este o predicție pe care mulți experți o fac în acest moment. Un lucru este sigur: jucătorul în vârstă de 25 de ani a dat foc scenei de poker încă din 2018. În acel an a câștigat evenimentul de 10.150 de dolari de la PokerStars Caribbean Adventure din Bahamas, a terminat pe primul loc la Borgata Spring Poker Open de 2.700 de dolari și a revendicat Purple Jacket la seria de high roller Poker Masters. De atunci, a apărut în cele mai importante scene de poker din lume, inclusiv la US Poker Open, WSOP Circuit, Bellagio High Rollers, Aria High Rollers, WSOP, Super High Roller Bowl și multe altele.

În 2021, Imsirovic a încasat în cinci din cele 10 evenimente de la US Poker Open și a dominat ultimele două turnee, câștigând evenimentul NLHE de 10.000 de dolari și clasându-se pe locul al doilea în evenimentul Short Deck Hold'em de 10.000 de dolari. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, Imsirovic a câștigat un număr incredibil de 14 evenimente în cadrul PokerGO Tour. Printre acestea se numără evenimentul Super High Roller Bowl Europe de 50.000$ din Cipru, în septembrie, și un eveniment No Limit Hold'em de 25.500$ în noiembrie. Această performanță incredibilă a făcut ca Imsirovic să fie încoronat Jucătorul anului 2021 în PokerGO Tour.

Imsirovic este, de asemenea, un jucător formidabil când vine vorba de turneele de poker online. În august 2020, a câștigat 975.000 de dolari într-o singură mână dintr-un joc cash game No Limit Hold'em de 500$/1.000$ împotriva lui Tan "tan4321" Xuan pe Natural8 GGNetwork. Acest lucru a stabilit un nou record pentru cel mai mare pot de cash game din istoria pokerului online Texas Hold'em.

Michael Addamo

Un alt jucător care a făcut furori în 2021 a fost australianul Michael Addamo, în vârstă de 28 de ani. Născut în Melbourne, Addamo a jucat șah la nivel înalt în școală și a studiat științe actuariale, dar și-a dorit întotdeauna să fie jucător profesionist de poker; s-a ținut de cuvânt, atât live, cât și online.

În arena live, Addamo a adunat patru brățări WSOP. În 2018, a depășit un lot de 1.637 de jucători pentru a câștiga evenimentul de 2.620 de dolari Marathon No Limit Hold'em și a terminat pe primul loc la WSOP Europe, câștigând Super High Roller-ul de 25.500 de euro pentru 848.000 de euro (962.000 de dolari). La WSOP 2021, Addamo a câștigat evenimentul No Limit Hold'em High Roller de 50.000 de dolari, precum și No Limit Hold'em High Roller de 100.000 de dolari în ultima zi a seriei. Addamo a strălucit, de asemenea, la Poker Masters 2021, câștigând două evenimente finale - inclusiv Main Eventul de 100.000 de dolari - unul după altul. Acest lucru i-a adus râvnita Purple Jacket de campion al seriei.

Nu este un neglijent atunci când vine vorba de jocul de poker online, Addamo a câștigat evenimentul World Championship of Online Poker în 2019 și s-a clasat pe locul al doilea după Justin Bonomo în evenimentul Super High Roller Bowl Online. Mesele s-au întors în septembrie anul trecut, când Addamo l-a învins pe Bonomo și a cucerit al șaselea eveniment Super High Roller Bowl pentru suma de 3.402.000 de dolari, cea mai mare din carieră.

Întrebat de sfaturi pentru turneele de poker, Addamo a declarat: "Ca să fiu sincer, încerc să nu mă gândesc la bani, la faimă și la tot felul de lucruri de acest gen, pentru a mă putea concentra doar să joc cât mai bine."

Concluzie

Aceștia sunt după părerea noastră, jucătorii cei mai buni ce merită urmăriți în anul 2022. După un an 2021 fructuos, suntem siguri ca acești jucători de Poker vor continua să fie consistenți și pe parcursul acestui an.

 

 

   

Galerie Foto

ali_imsirovic
josh arieh ali imsirovic michael addamo concluzie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004555 (s)