News Flash:

Cum arata partenera lui Sorin Bontea. Aceasta este singura poza pe care a postat-o Chef-ul

24 Mai 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Bontea

Sorin Bontea nu are nevoie de prea multe prezentari. Atunci cand vine vorba de domeniul culinar, Bontea este unul dintre numele de referinta de la noi. Impreuna cu ceilalti doi colegi ai sai, Scarlatescu si Dumintrescu, Bontea jurizeaza una dintre cele mai de succes emisiuni de la noi.

Acum doi ani, Sorin Bontea a dorit sa iasa din zona lui de confort si sa paraseasca pentru cateva luni bucataria, acolo unde se simte si se manifesta cel mai bine. Bontea a plecat in Asia Express alaturi de bunul lui prieten, Razvan Fodor si au format una dintre cele mai amuzante echipe. Bontea si Fodor sau Reactoarele 3 si 4 asa cum si-au denumit echipa au cucerit instant publicul si, desi nu multa lume se asteapta sa aiba un parcurs atat de lung in competitie, cei doi au reusit sa le fure premiul lui Speak si Stefaniei, adversarii lor din finala.

Daca Bontea este un personaj deja celebru in televiziune, despre sotia lui nu se stiu prea multe. Aceasta a fost mereu alaturi de Sorin si l-a incurajat in toate demersurile de pana acum. Pentru asta, cheful ii este profund recunoscator si vorbeste mereu numai cu cuvinte frumoase despre ea.

”In mare parte, ei ii datorez pozitia in care sunt astazi. Sotia mea are foarte multa grija de mine pentru ca ma iubeste foarte mult. Suntem impreuna din 1989 si ne-am casatorit in 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, intr-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a facut primul pas. La prima intalnire tin minte ca i-am dat un trandafir rosu si de atunci ii daruiesc mereu trandafiri rosii, ii plac foarte mult. Apoi i-am gatit mancare chinezeasca“, a spus Bontea.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005846 (s)